Nainen kuoli oudon tapahtumaketjun seurauksena Helsingissä – missä on tummanharmaa Volvo?

Nainen menehtyi Helsingissä Hämeenlinnanväylällä saamiinsa vammoihin 12. kesäkuuta, kertoo Helsingin poliisi. Naiseen törmäsi Hämeenlinnanväylällä 12. kesäkuuta noin kello 15 aikaan kaksi henkilöautoa.

Tapahtumasta tuli lukuisia soittoja hätäkeskukseen. Puhelujen perusteella nainen oli jäänyt pois Volvo-merkkisen henkilöauton kyydistä Hämeenlinnanväylällä pohjoisen suuntaan menevällä vasemmanpuoleisella ajokaistalla Haagan liittymän ja Kehä I:n välisellä tieosuudella.

Tämän jälkeen nainen oli kävellyt vaarallisesti ajoradalla autojen seassa ja lopulta ylittänyt etelän ja pohjoisen ajosuuntien väliset keskikaiteet ja viheriön sekä kävellyt etelän suuntaan meneville ajokaistoille. Tällöin kaksi autoilijaa oli osunut autoillaan häneen. Nainen oli jatkanut paikalta kävellen. Ambulanssi tavoitti naisen vasta myöhemmin ja toimitti hänet sairaalahoitoon.. Nainen menehtyi myöhemmin samana päivänä sairaalassa.

Poliisi tutkii onnettomuutta ja kaipaa tietoa autosta, jonka kyydistä nainen jäi (tummanharmaa porrasperäinen Volvo V70) sekä pienestä valkoisesta autosta ja sen kuljettajasta, joka jäi pitkäksi aikaa tapahtumapaikalle etelän suuntaan menevälle kaistalle. Myös onnettomuuden silminnäkijät voivat ilmoittaa havainnoistaan poliisille. Edellä mainittujen autojen kuljettajat sekä silminnäkijät voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse analyysi.helsinki(at)poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana +358 295 475 381.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut