S-market aloitti ruoan kotiinkuljetukset

Ruokaa saa pian tilattua verkosta myös Mäntsälän S-Marketista. ARKISTO/Tanja Niemi-Laurila

S-market avasi kokonaan uuden palvelun Mäntsälässä ja aloitti ruoan verkkokaupan kotiinkuljetuksen. Verkkokauppa pystytettiin ripeällä aikataululla palvelemaan ruoan nettitilaamisen kasvanutta kysyntää.

– Haluamme palvella paikallisia asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Asiakkaamme ovat toivoneet kotiinkuljetuspalveluita. Olemme iloisia, että voimme uuden verkkokaupan avulla nyt auttaa toimivissa ja turvallisissa ruokatoimituksissa suoraan kotiovelle, kertoo verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua HOK-Elannolta.

Tänä keväänä ruokailu siirtyi pitkälti kotioloihin ja ruoan verkkokaupan kysyntä moninkertaistui. Moni on myös löytänyt verkko-ostamisen uudella tavalla, ja tilausmäärien odotetaan pysyvän korkealla jatkossakin. Mäntsälän S-marketin työntekijät keräilevät ruoan verkkokauppatilaukset asiakkaille.

Toimitusaikoja voi varata tilausta seuraavalle päivälle ja tilausaikaa on edellisenä päivän klo 19 saakka. Verkkokauppa on testivaiheessa ja sitä kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkailta kerätään jatkuvasti palautetta, jota huomioidaan kehitystyössä.

S-market Mäntsälän ruoan verkkokauppa palvelee osoitteessa: www.smarketmantsala.fi

Kotiinkuljetuspalvelun hinta on 9,90 euroa.

Toimitukset ovat saatavilla seuraaville postinumeroalueille: 04600, 04620, 04630, 04660, 04680 ja 04740.

Kommentoi

Palvelut