Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yleisurheilijoille kesäleirejä, juoksukoulu ja treeniaikaa

Mäntsälän Urheilijoiden yleisurheilujaoston ryhmät alkavat kesäkuun alusta.

Koronavirustilanteen vuoksi kiinnitetään erityistä huomiota käsihygieniaan, huomioidaan turvavälit sekä kulloisetkin suositukset asianmukaisella tavalla.

Tämän kauden uutuutena ovat päiväleirit 6–12-vuotiaille lapsille, juoksukoulu kaikenikäisille sekä aikuisille treeniaikaa urheilukentällä tiistai- ja torstai-iltaisin.

Lasten päiväleirejä järjestetään kaksi: kesä- ja elokuussa. Leiripäivät ovat maanantaista torstaihin klo 10-14, joista ensimmäinen kesäkuun toisella viikolla 8.–11.6.

Kesäkuun leirille on tullut jo hyvin ilmoittautumisia, joten leiri tullaan järjestämään. Ilmoittautumisaikaa on vielä 31.5. saakka.

Elokuun päiväleiri pidetään 3.–6.8., johon ilmoittautuminen päättyy 19.7. Leiri järjestetään, kun ilmoittautumisia on riittävästi.

Toinen kiinnostusta herättänyt uutuus on juoksukoulu, joka starttaa niin ikään kesäkuun toisella viikolla keskusurheilukentän ympäristössä.

Ryhmät jaetaan lasten ja aikuisten kesken. Juoksukoulu on oivallinen tapa aloittaa uusi hieno ja edullinen harrastus.

Juoksukouluun tultaessa ei tarvitse olla entuudestaan kokemusta juoksemisesta. Juoksukoulu sopii mainiosti myös muiden lajien harrastajille, jotka haluavat oppia juoksutekniikkaa, taloudellista juoksua tai harrastaa kunnonkohotus mielessä.

Kolmantena uutuutena yleisurheilujaosto tarjoaa yleisurheilusta kiinnostuneille aikuisille treeniaikaa urheilukentällä tiistaisin ja torstaisin klo 19–20.30. Varsinaista ohjausta ei järjestetä, mutta välineet ovat käytettävissä.

Perinteiset, kaikille avoimet Cooperin testit jatkuvat joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 19 alkaen.

Seuraavan kerran juostaan keskusurheilukentällä tiistaina 2.6. klo 19 alkaen.

Kaikkiin tapahtumiin lisätietoja nettisivuilta www.mantsalanurheilijat.fi/jaostot/yleisurheilu/ ja sähköpostilla osoitteesta yleisurheilu@mantsalanurheilijat.fi