Kevätterveiset ilahduttaa tuntemattomia ikäihmisiä

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot yhteistyökumppaneineen haastaa: katkaise korona-arjen yksinäisyys – ilahduta tuntematonta ikäihmistä kevätterveisillä!

Kevätterveiset-kampanja kannustaa lähettämään toukokuussa postia tuntemattomalle ikäihmiselle. Kirjoita, piirrä, runoile tai vaikka valokuvaa ja laita kevätterveisesi postiin.

Siskojen ja Simojen yhteistyökumppanit vievät terveiset turvallisesti perille ikäihmisille Mäntsälässä, Porvoossa, Helsingissä, Loviisassa, Nurmijärvellä, Sipoossa, Turussa ja Tuusulassa.

Koronaviruspandemian vuoksi karanteenin kaltaisissa oloissa pitkään olleet ikäihmiset kaipaavat nyt ilon aiheita.

– Kaikilla ei ole läheisiä, jotka muistaisivat tervehdyksillä. Kuka tahansa voi nyt toimia ilon lähettiläänä, Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Mäntsälässä kevätterveisiä voi postittaa:

”Kevätterveiset”

Kotokartano

Kaakkumäentie 1–3

04600 Mäntsälä

Toimi näin toukokuussa:

1. Tee terveisesi

Miten sinä haluaisit ilahduttaa tuntematonta ikäihmistä: kortilla, kirjeellä, runolla, piirustuksella? Suosi kirjepostissa kulkevia avoimia lähetyksiä, joiden sisältö on nähtävissä. Näin terveisesi löytävät poikkeusoloissa mutkattomasti perille.

2. Kannusta kaverit mukaan

Ota halutessasi kuva terveisistäsi ja jaa se Kevätterveiset-tapahtumassa Facebookissa ja muualla somessa tunnisteilla #kevätterveiset ja @siskotjasimot

3. Postita terveisesi toukokuussa

Kirjoita päälle “Kevätterveiset” ja oikea osoite.

Muista postimerkki.

Kampanja toteutetaan Mäntsälässä yhteistyössä Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän kanssa.

Kampanjaohjeet ja postitusosoitteet löytyvät myös osoitteesta www.siskotjasimot.fi/kevatterveiset/ sekä Facebookista

Lisätiedot: yhteisökoordinaattori Sini Hirvonen, sini.hirvonen@siskotjasimot.fi 050 544 5900 tai toiminnanjohtaja Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi 050 545 3145.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut