Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Panttiarpajaisten 10 000 euron päävoitto Pukkilaan

Pukkilan kuntaan tärähti maaliskuun viimeisenä päivänä täysosuma, kun ruokaostosten lomassa pulloja palauttanut henkilö osallistui pullonpalautusautomaatilla Panttiarpajaisiin.

Päävoitto 10 000 euroa tuli kuuden euron pullonpalautusrahoilla.

– Toin kauppaan tyhjät pullot, joita minulla oli 12 euron arvosta. Päätin, että laitan puolet palautussummasta Panttiarpajaisiin ja puolet pidän itse. Siinä tuli sitten tienattua vähän enemmän, kun voitin automaatista 10 002 euroa ja sain vielä 6 euroa pullorahoja, kertoo nimettömänä pysyttelevä palauttaja tiedotteessa voitostaan.

Viime vuoden aikana Pukkilan Salessa arpajaisiin osallistuneet kuluttajat saivat voittoina takaisin yhteensä 24 euroa. Salen pullokoneen arpajaisnappia painettiin kolmen päivän aikana keskimäärin kaksi kertaa.

Pullonpalautusautomaateissa ympäri Suomen toimiva Panttiarpajaiset on arvonta, jonka tuottoja ohjataan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaan.

Viime vuonna pulloja palauttamalla kerättiin yli 80 000 euroa suomalaisten vähävaraisten lasten tukemiseen. Rahalla hankittiin muun muassa oppimateriaaleja toisen asteen opiskelijoille.

– Onhan se mukavaa, kun auttaminen on tehty näin helpoksi. Jos tässä ei itse voita, pullorahat menevät hyvään tarkoitukseen, miettii voittaja.