Silmitöntä ilkivaltaa Katrinrannassa

tuho Muutama nuori mies riehui Mäntsälän Retken ylläpitämässä Katrinrannassa.

Mäntsälän Retken varapuheenjohtaja Pekka Puisto ihmettelee istuen rikotun panssarilasin aukossa, mitä rikkojat ajattelevat. Lasse Herrala

toimitus

Katrinrannan kotarakennus joutui viime viikon tiistai- iltana ilkivallan kohteeksi.

Pelkästään panssarilasin hinta on tuhansia euroja.”

Järvelle antava panssarilasi oli rikottu niin, että sirpaleita oli singonnut yli 10 metrin päähän järveen. Kodan sisällä kaikki tavarat oli levitelty ympäriinsä ja osaa rikottu.

Onni onnettomuudessa oli se, että eräs Katrinrannan aktiivi saapui paikalle, jolloin rikkojat lähtivät paikalta. Ilman häirintää tuho olisi saattanut olla huomattavasti suurempi.

Aktiivi ei tunnistanut rikkoja, mutta arvioi, että he olivat 25- 30-vuotiaita nuoria miehiä. Auton rekisteritunnus on poliisin tiedossa ja MU:n saamien tietojen mukaan auto on löytynyt Mäntsälästä tuhottuna.

– Arvaa vain, mitkä ovat tunnot, kysyy Mäntsälän Retken varapuheenjohtaja ja Katrinrannan yksi vastuuhenkilöistä Pekka Puisto Sain kyllä yöni nukutuksi, mutta ei tämä mieltä ylennä. Katrinrannan eteen on tehty vapaaehtoistyötä satoja tunteja ja nyt se palkitaan näin ajattelemattomasti.

Suurin kustannus on uuden panssarilasin hankinta. Liikutaan tuhansissa euroissa. Tavarakaappi on rikottu, tarvikkeet sotkettu eikä siivouskaan ole ilmaista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut