Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

A-P. Pietilä eläkkeelle Keskisuomalaisesta – paikallisjohtajaksi Puolustusvoimissa kannukset saanut Tiina Laisi-Puheloinen

Etelä-Suomen Media Oy:n toimitusjohtaja ja julkaisujohtaja A-P. Pietilä, 63, siirtyy sopimuksensa mukaisesti eläkkeelle syyskuussa 2017.

Mediatalo Keskisuomalainen kertoo pörssitiedotteessaan, että Etelä-Suomen Median uudeksi paikallisjohtahjaksinousee Tiina Laisi-Puheloinen.Hän siirtyy tehtävään asteittain siten, että hän raportoi paikallisjohtajan tehtävästään liiketoimintajohtaja Erkki Summaselle heinäkuusta lähtien.

Laisi-Puheloinenvastaa myös Etelä-Suomen mediamyynnistä.

Etelä-Suomen Media Oy:n sisältöjohtajaksi nimetään 1. heinäkuuta alkaen julkaisupäällikköSilja Tenhunen

Etelä-Suomen Media Oy:n toimitusjohtajana toimii Pietilän jälkeen Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtajaVesa-Pekka Kangaskorpi.

Laisi-Puheloinen on toiminut aiemmin muun muassa Iskun aluejohtajana ja työskennellyt mediayhtiö Sanomassa ja Puolustusvoimissa.

Laisi-Puheloinen (s. 1971) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Hänen puolisonsa on entinen Puolustusvoimain komentaja Ari Puheloinen Hän on myös Suomen ensimmäisiä reserviupseerikoulun käyneitä naisia.

Antti-Pekka Pietilä on tehnyt yli 40 vuotta kestäneen uran suomalaisessa mediassamuun muassa Etelä-Suomen Mediassa, Suomen Lehtiyhtymässä ja Sanoma-yhtymässä.

Pietilä on toiminut niin toimittajana, päätoimittajana kuinmediajohtajanakinsanomalehdissä, uutistoimistossa ja televisiossa.

Hänet palkittiin valtion tiedonjulkistamispalkinnolla vuonna 2009. Palkittu kirja käsitteli Suomen 1990-luvun pankkikriisiä.

– Etelä-Suomen Media on läpikäynyt toimikautenani mittavan strategisen ja toiminnallisen muutoksen. Yhtiö on nyt markkina-asemansa ja liiketoimintansa näkökulmasta hyvässä iskussa, Pietilä sanoo.

Eläkkeellä Pietilä aikoo jatkaa työskentelyä konsulttina, kouluttajanaja kirjoittajana.

– A-P. Pietilä on antanut merkittävän työpanoksen Keskisuomalainen-konsernille. Hän jättää Etelä-Suomen Median taakseen tehokkaasti toimivana ja kilpailukykyisenä kokonaisuutena, kommentoi Keskisuomalainen-konsernin toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi tiedotteessa.

Edit: Juttua täydennetty 9.52. Lisätty tieto, että Etelä-Suomen Median toimitusjohtajana toimii A-P. Pietilän jälkeen Vesa-Pekka Kangaskorpi. Lisätty myös Pietilän kommentit klo 10.24.

Tämä lehti on osa Mediatalo Keskisuomalaista ja Etelä-Suomen Mediaa.