Nyt vilkkuvat tissit, takapuolet ja meisselit: Sadat suomalaiset alastomat naiset ja miehet paljastivat kaiken Ilosaaressa

Alastonuinnin mm-ennätystä yritettiin Ilosaaressa. Nadi Hammouda

Toni Tervo

Ilosaarirockissa nähtiin lauantaina yksi kesän varmasti hauskimmista hetkistä, kun sadat ihmiset riisuutuivat samaan aikaan alasti ja juoksivat veteen.

Takapuolet, rinnat ja sukuelimet villkuivat ympäri rantaa kun riehakas ihmisjoukko valmistautui suoritukseen. Ennätysyritys viivästyi hiukan, sillä ilmoittautumisjono paisui todella pitkäksi.

Alastomien uimareiden innokkuutta personoi Mika Laasanen, joka oli ostanut lipun Ilosaarirockiin vain päästäkseen riisuutumaan.

– Olisin halunnut osallistua ja edelliseen yritykseen Helsingissä, mutta silloin työkiireet estivät. Tätä mahdollisuutta en voinut jättää väliin, mies toteaa.

Hän odottaa tapahtumalta yhteisöllisyyttä.

– Tämä on meille suomalaisille ihan luonnollinen juttu. Normaalia toimintaa. Veden lämpötilaakaan en ole vielä testannut. Menen varmaan ihan kylmiltään.

Samoilla linjoilla olivat Atte Laititla ja Henna Björn He tosin myönsivät jännittävänsä suoristusta.

– Onhan se vähän jännittävää riisuutua kaikkien näiden ihmisten nähden, mutta täällä on varmasti tuhat muutakin, jotka jännittävät yhtä lailla, Björn pohtii.

– Kyse on kuitenkin itsensä ylittämisestä. Ja onhan tässä maailmanennätys kyseessä, Laitila jatkaa.

Uimarit saivat lopuksi juhlan aihetta, sillä uusi maailmanennätys syntyi kuin syntyikin. Onnea Ilosaari!

Juttua päivitetty klo 15.27. Lisätty tieto ennätyksen onnistumisesta ja poistettu maininta merestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu