Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Veneensä voi pitää Helsingissä kuivalla maalla koko kesän

Helsingin kaupunki on koronavirustilanteen johdosta päättänyt, että kaupungin hallinnoimilla, veneseuroille ja -kerhoille vuokratuilla talvisäilytysalueilla veneiden vesillelaskuaikaa jatketaan 15. syyskuuta 2020 asti, kerrotaan tiedotteessa. Veneiden talvisäilytys kaupungin talvisäilytyspaikoilla olisi normaalin aikataulun mukaan loppunut 10. kesäkuuta. Talvisäilytyskausi alkaa Helsingissä 15. syyskuuta.

Poikkeuksena on Hernesaaren talvisäilytysalue, jossa veneitä ei voi säilyttää alueen rakennustöiden takia. Hernesaaressa veneitään säilyttäneet voivat siirtää veneensä toiselle Helsingin kaupungin talvisäilytyspaikalle. Mikäli veneenomistajat haluavat jatkaa veneen pitämistä talvisäilytyksessä, asiasta ei tarvitse olla yhteydessä kaupunkiin.

Helsingin kaupungin hallinnoimilla talvisäilytysalueilla voi pitää venettä 15. syyskuuta asti ilman erillistä korvausta, edellyttäen että talvisäilytyskauden 2019–2020 maksu on suoritettu. Myöskään veneseuroille ja -kerhoille vuokratuista talvisäilytysalueista kaupunki ei peri erillistä korvausta jatketun vesillelaskuajan ajalta.

Lue myös: Kalasatamaan ei vielä ole tiedossa venepaikkoja, myös Verkkosaaren talvisäilytyksen kohtalo kysymysmerkki – "Kyllähän sinne varmasti niitä haluttaisiin"