Varastettu koiranpentu tunnisti hyvät ihmiset – IS: Pakeni ryöstäjältä ja turvautui lapsiperheeseen

Lellu-koiran varastamisesta on tehty rikosilmoitus. Teemu Vestovuo

Jukka Hämäläinen

Loviisassa autosta varastettu 11-viikkoinen koiranpentu on löytynyt Vuosaaresta. Alaskanmalamuutinpentu vietiin sunnuntaina lukitusta autosta sillä aikaa, kun perhe oli katsomassa 5-vuotiaan tyttären tanssiesitystä.

Surullinen tarina päättyi onnellisesti, kun Lellu-niminen koira otti maanantaina hatkat sieppaajaltaan ja hakeutui turvaan lähellä liikkuneen lapsiperheen luo, kertoo Ilta-Sanomat

Äiti ja 9-vuotias tyttö olivat iltalenkillä Vuosaaren rantatiellä, kun Lellu tuli heitä vastaan tuntemattoman miehen kanssa.

– Koira oli niin viisas, että katsoi tilaisuutensa tulleen ja tunnisti hyvät ihmiset. Se oli erkaantunut seurassaan olleesta miehestä ja lähtenyt perheen luo leikkimään – eikä suostunut enää lähtemään pois. Mies pakeni varmaan kiinnijäämisen pelossa, omistajaperheen äiti kertoo.

Löytäjät eivät tienneet Lellun tarinaa, vaan huutelivat miehen perään. He ottivat pennun kiinni ja ryhtyivät kotona etsimään netistä, oliko joltakin koira karussa. Ilmoituksen löydettyään heti soittivat heti omistajaperheelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu