Uudenmaan vasemmistoliitto nimesi ensimmäiset ehdokkaansa eduskuntavaaleihin – 11 nimeä

Uudenmaan vasemmistoliiton puheenjohtaja Antero Eerola on mukana ensi kevään eduskuntavaaleissa. Päivi Tuovinen

toimitus

Uudenmaan vasemmistoliitto on nimennyt ensimmäiset ehdokkaansa kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Puolue nimesi yhteensä yksitoista ehdokasta Espoosta, Vantaalta, Keravalta, Järvenpäästä ja Mäntsälästä.

Espoosta ehdolla ovat kaupunginvaltuutettu, perheneuvolan lääkäri Jaana Wessman, 44, kaupunginvaltuutettu, mielenterveys- ja päihdetyöntekijä Tiina Ahlfors, 42, Aalto-yliopiston tutkija Said Moradi, 33 sekä ympäristölautakunnan jäsen, tutkimusassistentti Mari Rummukainen, 32.

Vantaalta ehdolla ovat Uudenmaan vasemmistoliiton puheenjohtaja Antero Eerola, 43, kaupunginvaltuutettu ja pääluottamusmies Jari Jääskeläinen, 52, ensimmäinen varavaltuutettu ja pääluottamusmies Chau Nguyen, 29, sekä Vantaan vasemmistoliiton puheenjohtaja, kirjastonhoitaja Ville Karinen, 43.

Keravalta eduskuntavaaleihin on lähdössä kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja, Vuokralaisten keskusliiton järjestö- ja koulutuspäällikkö Pia Lohikoski, 40.

Järvenpään ehdokkaana on Uudenmaan vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Ari Alapartanen, 35. Mäntsälästä ehdolle asetettiin varavaltuutettu Emilia Kankaanpää, 38.

Jutussa korjattu ( 20.6. klo 8.50) ehdokas Jaana Wessmanin työpaikka lastennenuvolan sijaan perheneuvolaksi, ja täsmennetty ehdokkaan ikä, joka on 44 vuotta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu