KRP otti kiinni kahdella listalla etsintäkuulutetun Tuomo Ahosen – nämä viisi miestä ovat edelleen karussa

Tuomo Ahonen jäi kiinni oltuaan vuoden kateissa. KRP

toimitus

Keskusrikospoliisi on ottanut kiinni Suomen etsityimpien listalla ja Europolin etsintäkuulutussivustolla olleen Tuomo Antti Ahosen Espanjassa. KRP ilmoitti asiasta uudella Twitter-tilillään.

– Suomen etsintäkuuluttama Tuomo Ahonen on otettu kiinni Espanjassa. Ahonen oli kuulutettu myös @Europol´in Most Wanted sivustolla. Viestiliikennekeskus kiittää yleisöä runsaista vihjeistä.

Suomen etsintäkuuluttama Tuomo Ahonen on otettu kiinni Espanjassa. Ahonen oli kuulutettu myös @Europol´in Most Wanted sivustolla. Viestiliikennekeskus kiittää yleisöä runsaista vihjeistä. #KRP#eumostwanted#Europol — KRP Viestiliikennekeskus (@KRP_VLK) 28. kesäkuuta 2018

KRP kiittää tilillään myös Espanjalaisia viranomaisia "erinomaisesta yhteistyöstä".

Ahosesta oli kaksi eurooppalaista pidätysmääräystä. Näistä toinen koski suorittamatta olevaa yhden vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistusta ja toinen epäilyä törkestä petoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta. Hän oli kateissa noin vuoden ennen kiinniottoa.

KRP:n viikko sitten julkaisemalta kahdeksan etsintäkuulutetun listalta jo kolme on otettu kiinni lyhyen ajan sisällä. Aiemmin kiinni jäivät Arto Olkkonen ja Richard Lundberg

Listalla on vielä jäljelläKutaibah Ghannoum,Jani Juhani Kellokumpu,Aram Kohnepush,Ville Tapani Lehmusmetsä jaJanne Petteri "Nacci" Tranberg.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu