Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Agilityn SM-pronssia Mäntsälään

Mäntsälän koirakerhoa edustava Minna Kiviniemi-Riihinen ja 6-vuotias bordercollie Usva sijoittuivat agilityn SM-kisoissa pronssille pikkumaxi-luokassa.

Kisat pidettiin Vantaalla Myyrmäen kisapuistossa 16.–17.6. Lauantaina oli joukkuekisat ja sunnuntaina ratkottiin yksilömestaruudet.

Ensimmäistä kertaa yksilökilpailuissa nähtiin viisi säkäluokkaa entisen kolmen sijaan.

Sunnuntain karsintakilpailuissa Kiviniemi-Riihisen ja Usvan sijoitus oli yhdeksäs, mutta vaikealla finaaliradalla he paransivat sijoitustaan ja olivat lopulta kolmansia.

Kulta meni Järvenpään Agilityurheilijoita edustavalle Janne Toivoselle ja bordercollie Twixille, hopea viime vuoden mestaruutta puolustaneelle Juha Oreniukselle ja bordercollie Gaialle (Klubi).

Pikkuminit voitti Riikka Lavonen ja bichon frisé Säde, minit Petri Heinonen ja shetlanninlammaskoira Blitz, medit Janita Leinonen ja bordercollie MiG sekä maxit Tuulia Liuhto bordercollie Pirtulla.

Agilityn suomenmestaruusmitali on jo toinen Mäntsälän koirakerhon koirakolle. Vuonna 2013 Kirkkonummella Mia Hyrskylahti ja espanjan vesikoira Natso saavuttivat niin ikään pronssia.