Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hävikkiä pelkäävä Fazer alkaa myydä ravintolatuotteitaan koteihin – drive-in-palvelu avataan tiistaina

Fazer tiedottaa avaavansa vierailukeskuksensa parkkipaikalle Vantaan Fazerintielle tilapäisen drive-in-myyntipisteen tiistaina 7. huhtikuuta kello 11.

Myyntipisteestä myydään kuluttajille pakasteena leipomotuotteita, jotka oli tarkoitettu ravintola- ja hotelliasiakkaille.

Uusi liikeidea syntyi siksi, koska suuri määrä HoReCa-asiakkaille (hotellit, ravintolat ja catering-palvelut) suunnattuja leipomopakastetuotteita on joutumassa hävikkiin lähes seisahtuneen hotelli- ja ravintola-alan liiketoiminnan vuoksi.

– Koronavirusepidemian aiheuttama poikkeuksellisen haastava ajanjakso vaatii meiltä kaikilta innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja. Monet suomalaiset ostavat nyt mielellään ruokaa pakkaseen, kun kotivaraa pyritään kerryttämään, Fazer Leipomoiden toimitusjohtaja Markus Hellström sanoo tiedotteessa.

Drive in-palvelulla mahdollistetaan se, että asiakkaan ei tarvitse nousta autosta tilausta tehdessään, joten kaupankäynti sujuu vähäisellä ihmiskontaktilla. Hygieniasyistä vain korttimaksu on mahdollinen.

Pakastetut leipomotuotteensa Fazer ilmoittaa myyvänsä kuluttajille valmiiksi kootuissa kasseissa, joissa on mukana myös makeisia.