Untamed ja Curefire keikalla Cotossa

Untamed: Vasemmalta Jarkko Harju, Samuli Kotavalko, Mika Tamminen.

toimitus

Perjantaina 26.10. on harvinainen tilaisuus päivittää sekä raskaamman että suoraviivaisen rock-musiikin nykytila Mäntsälässä.

Coton lavalle nousevat kokonaan paikkakunnan soittajista koostuva Curefire ja helsinkiläinen Untamed, jossa rumpuosaston hoitaa Samuli Kotavalko

Untamed-trio kuvaa soittoaan näin: ”suoraviivaista englanninkielistä rock, garage, punk-tyylistä räimettä vauhdikkaalla ja rotevalla otteella”.

Bändissä soittavat rumpali Samulin lisäksi Jarkko Harju kitara & laulu sekä Mika Tamminen, basso & laulu. Bändin eka äänite on EP ”Spreadin´ It” jota voi kuunnella mm. Spotifyssa.

– On tosi siistiä tulla kotikulmille soittamaan, toteaa Ehnroosin koulua käynyt ja nyt Kymen musiikkiopistossa opiskeleva Kotavalko.

Curefire’n nuoret soittajat löysivät toisensa yhteisen esikuvan, Metallican avittamana. Muita bändin esikuvia ovat mm. Iron Maiden ja Pantera.

Bändillä on takana vasta kolme esiintymistä, joista yksi, Mäntsälä Liven Jukka ”Ray-Ska” Reinivuon järkkäämässä Open Stagessa rohkaisi kavereita astumaan suuremman yleisön eteen.

Curefiressä soittavat Jere Keränen rummut, Ohto Mäkinen ja Sami Nieminen kitarat, Miika Pynttäri basso sekä Antti Rajamäki laulu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu