Voimistelijoilla hopeinen äitienpäiväviikonloppu

toimitus

Monitoimitalo täyttyi jo toistamiseen kevään aikana joukkuevoimistelijoista, kun äitienpäiväviikonloppuna kilpailtiin HJM cupissa.

Äidit, isät, voimistelijat, valmentajat ja muut reippaat talkoolaiset järjestivät joukkuevoimistelukilpailun Mäntsälän monitoimitalolla äitienpäiväviikonloppuna. Mäntsälän Voimistelijoiden, Järvenpään Voimistelijoiden ja Hyvinkään Voimistelun ja Liikunnan HJM-seurayhteistyö on toiminut jo vuodesta 2012 lähtien. HJM on seitsemän vuoden aikana järjestänyt vuosittain Cup-kilpailuja, yhteisiä taitokilpailuja, kisakatselmuksia sekä nuorimmille voimistelijoille suunnattuja kutsuleirejä.

Seurayhteistyön toiminta on ollut laadukasta ja Freyat-joukkueet ovat niittäneet menestystä eri kilpailusarjoissa vuosittain.

Tällä kertaa HJM Cupin yhteissaalina oli triplahopea. Toiselle sijalle ylsivät 12–14-vuotiaiden SM-sarjassa Freyat Future Stars, 14–16-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat kilpa junior ja yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa Hengettäret junior. Freyat kilpa sijoittui kahdeksanneksi 16–20-vuotiaiden kilpasarjassa, 12–14-vuotiaiden SM-sarjassa Freyat Future Shine oli yhdestoista, 12–14-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Aspire saavutti kategorian kaksi ja Minea kategorian viisi. Lauantaina 8–10-vuotiaiden sarjassa Mäntsälän Liliat ylsivät kategoriaan neljä ja nuorimmat voimistelijat Lilat, Narut ja Nauhat esiintyivät Stara-tapahtumassa. Freyat hakivat viimeistä kisafiilistä ennen SM-kisoja Tampereelta Sisu Cupista ja toivat niin ikään hopeiset mitalit kotiin. Kilpailukaudella on joukkueilla jäljellä enää kauden pääkilpailut, joissa kaikilla joukkueilla tavoitteena yltää kauden parhaimpaan suoritukseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää