Katuviestissä uusi ennätys

toimitus

Mäntsälän perinteinen Katuviesti juostiin torstaina 9.5. keskusurheilukentän ympäristössä. Matkat viestissä olivat 100 metristä 800 metriin.

Mäntsälän Urheilijoiden Yleisurheilujaosto pääsi hienoon tavoitteeseensa, joka oli saada osallistuvia joukkueita ennätysmäärä: 15 joukkuetta. Keskusurheilukentällä leijui suuren urheilujuhlan tuntua, kun 120 kilpailijaa valmistautui koitokseen. Katuviestissä juostaan joukkueissa, joissa kilpailijoiden yläikäraja on 15 vuotta, joukkueessa on oltava vähintään neljä tyttöä ja kilpailijoiden yhteenlaskettu ikä ei saa ylittää 96 vuotta.

Ensimmäinen osuus oli sata metriä ja siinä vaihtoon tuli selvällä erolla Helmiina Putus Myllymäki Impossible –joukkueesta. Heti toisen osuuden alussa siirtyi Ajon joukkue kärkeen Fanni Mannisen johdolla. Ajo jatkoi kärjessä, kunnes viidennellä osuudella Essi Latvio 500 metrin osuudellaan nosti Myllymäki Angelsin johtoon. Kuudennella osuudella jälleen kärkipaikka vaihtuu kun Ilveksen 1 –joukkue menee kärkeen Ruut Eskelisen tahdissa. Seitsemännen osuuden alkumetreillä Veli nousee johtopaikalle Henri Mustosen toimesta. Ankkuriosuudella Veli on jo selvässä johdossa juoksemassa kohti voittoa Ea Vuoren johdolla. Luca Seppänen on selvällä kakkostilalla, mutta kolmannesta sijasta käytiin vielä puolessa välissä osuutta kovaa taistoa. Ilveksen 1 –joukkueen ankkuri Antton Eskelinen nosti joukkueensa hurjalla loppukirillään hopealle vain reilun 10 metriä ennen maaliviivaa. Kolmanneksi Vilkas 96 –joukkue, neljänneksi Verso 1 ankkurina Henri Mattila, viides ja kuudes sija menivät Myllymäen koulun joukkueille ankkureinaan luokkakaverit Marianne Salmi ja Erik Luokkanen Ylivoimaisesti nuorimmalla joukkueella kilpaili MU Yleisurheilun joukkue, joiden yhteisikä oli vain 77 vuotta. Katuviestiin oli saapunut myös joukkueita Mäntsälän ulkopuolelta; Kerkkoon Urheilijoista oli mukana hienosti juossut joukkue, joka tuli maaliin Nella Daavitsaisen ankkuroimana. Kirkonkylän koulusta oli mukana kaksi joukkuetta, joissa oli mukana vierailevia kilpailijoita Espanjasta, Italiasta, Portugalista ja Puolasta. Ilvekseltä oli tänäkin vuonna eniten joukkueita, kolme kappaletta. Kaksi joukkuetta oli em. Myllymäen koulun lisäksi kyläseuroista Vilkkaalta ja Versolta. Kiertopalkinto matkasi kyläseura Veljelle, mutta ensi vuonna kisataan jälleen toukokuun alkupuolella keskusurheilukentällä.

Tulokset:

1. Veli 11.26, 93v.

2. Ilves I 11.38, 96v.

3. Vilkas 96 11.39, 96v.

4. Verso I 11.43, 96v.

5. Myllymäki Angels feat. Empp 11.46, 95v.

6. Myllymäki Impossible 11.51, 89v.

7. Ajo 12.00, 95v.

8. Ilves II 12.04, 95v.

9. Kerkkoon Urheilijat 12.25, 94v.

10. Vilkas 86 13.24, 89v.

11. MU Yleisurheilu 13.58, 77v.

12. Verso II 13.59, 96v.

13. Ilves III 14.23, 87v.

14. Erasmus B (Kirkonkylän koulu), 94v.

15. Erasmus A (Kirkonkylän koulu) 15.14, 93v.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla? – käsidesiäkin voi käyttää väärin
 2. Joku yritti polttaa suurpaaleja metsässä Mäntsälässä – "Jäljistä päätellen paalit oli sytytetty palamaan jo muutama päivä sitten"
 3. Missä on Anna? Edes some-profiileissa ei ole näkynyt kuulumisia, poliisi julkaisi kuvan
 4. Jokainen talo ja lato rekisteriin – parin vuoden kuluttua koko kunnan rakennuskanta on kartoissa ajantasainen
 5. Hus: Koronaviruspotilaita enää 1,7 prosenttia hengitystieoireisista, potilaita joutunut uudelleen teholle sekavuuden takia
 6. Saitko laskun tuotteesta, jota et ole hankkinut? Olet saattanut joutua identiteettivarkauden uhriksi, näistä merkeistä sen tunnistaa
 7. Jouko Mäkinen ansaitusti Vuoden mäntsäläläiseksi
 8. Maatalousyrittäjä Jussi Aalto otti härkäpavun viljelyyn kymmenen vuotta sitten – "Teollisuus kannusti tähän"
 9. Kymmenet tutkijat vetoavat: Käytä maskia julkisella paikalla, vaikka huivia jos ei muuta – "Auttaa pelastamaan ihmishenkiä"
 10. Sepänmäen käsityömuseo avautuu poikkeusjärjestelyin
 11. Nyt loppuu mentolitupakan käryttely: Makusavukkeiden viimeinenkin linnake kielletään tiistain jälkeen – HS: Lakia on jo alettu kiertää
 12. Epäily: Kymmenen varastetun kauhakuormaajan tiedot väärennettiin, koneet myytiin eteenpäin
 13. Hävityksen kauhistus Senaatintorilla – kirkkoherra sotketusta Tuomiokirkon muurista: "Jonkun yksittäisen tekijän aikaansaannoksia"
 14. Ehnroosin mäelle nousee moderni koulu – tietotekniikka tekee digiloikan
 15. Posti kolahtaa laatikkoon kesällä nykyistä harvemmin – Koronaviruksen kurittama Posti aloittaa yt-neuvottelut

Näytä lisää