Hirvihaara Golf valmiina kesään

HiGM:n kapteeni Antti Örn menossa ysin greenille. Alpo Manninen

toimitus

Hirvihaaran golf-kentällä on jo järjestetty ja tullaan järjestämään kesän mittaan runsaasti erilaisia tapahtumia.

– Kilpailutoimintaan kaivataan lisää ihmisiä. Monilla tuntuu olevan sellainen mielikuva, että kilpaileminen on jotenkin ihmeellinen tapahtuma ja pidetään lähtökynnystä liian korkealla, aloittaa seuran kapteeni Antti Örn

Kilpailuja ei tarvitse jännittää, ne ovat tapahtumina mukavia ja leppoisia. Hcp pistebogeyta voi pelata tasaväkisesti kenen kanssa tahansa.

Openit ovat matalan kynnyksen kilpailuja ja niistä ensimmäinen on 8.6. pelattava Mäntsälän Uutiset Open. Kaikkien kauden openeihin osallistuneiden kesken arvotaan perämoottori.

Openeihin pääsee pelaamaan muutkin kuin HiGM:n jäsenet. Jäsenille on sitten omat mestaruuskilpailut.

Hirvihaarassa järjestetään monien yritysten tilaamia tapahtumia työntekijöilleen ja yhteistyökumppaneilleen. Klubi tuottaa heille pelaamiseen tarvittavat palvelut sekä oheispalvelut.

Örnin mukaan myös erilaiset, vain muutaman pelaajan kaveritapahtumatkin ovat kannustettavia.

Tapahtumista kannattaa kysyä tarjousta klubilta tai suoraan toimitusjohtajalta.

Ravintolahan on auki myös muille kuin golfaajille.

– Hirvihaaran kenttä on matalan kynnyksen maalaiskenttä, joka on aina poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Kenttä ja ilmapiiri ovat tosi mukavia.

– On itse asiassa harvinaista, että terassilla istuttaessa ysin greeni on kymmenen metrin päässä ja kympin avauspaikka on 2-3 metrin päässä. Tekee mukavan miljöön, kehuu Örn.

Koululaisryhmiä otetaan vastaan mielellään. Klubilla on välineet ja opetus, eikä tutustuminen maksa mitään.

– Olemme itse asiassa valmiita tekemään paljon, että jokainen pääsisi tutustumaan lajiin. Kannattaa ottaa yhteyttä klubille, minuun tai toimitusjohtajaan, kehottaa Örn.

Yhteystiedot ja tapahtumat löytyvät netistä osoitteesta www.hirviharangolf.fi.

Klubilla pyörivät pron green card -kurssit aikataulujen mukaan ja suoritukseen sisältyy kahden päivän pelioikeus kentällä.

Pro vetää myös nuorten ja aikuisten harjoitukset etukäteen tehdyn aikataulun mukaan ja yksityisopetustakin pro tarjoaa niin erikseen sovittaessa.

– Tämän päivän kentän kunto on mainio. Kesäkuussa päästään pelaamaan väylät kaksi ja neljä uusitussa muodossaan ja ykkönen elokuussa, tuumii kapteeni juuri kierroksen pelattuaan.

– Olen entinen kestävyysurheilija ja väitän, että golf on mitä mainiointa kuntoliikuntaa. En tiedä mitään parempaa kuin kävellä suomalaisena kesäaamuna tai -iltana hyvinhoidetulla kentällä ja kuunnella vaikkapa lintuja, kehuu Örn.

Kentällä siis tapahtuu monenlaista pitkin kesää. Vierailijoita tulee joka kuukausi yhdestä yhteistyöseurasta, mutta pelioikeuden hankkineet hirvihaaralaisetkin pääsevät vastaavasti joka kuukausi pelaamaan veloituksetta yhdelle yhteistyökentälle. Vaihtelun vuoksi on mukava käydä muuallakin ja tehdä vaikkapa vertailuja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää