Mustan Kissan kesäleirillä riitti vilskettä – yli 70 osallistujaa

Jokainen leiriläinen teki leiristä juuri omanlaisensa ja toi mukanaan aimo annoksen iloa ja aurinkoisia hymyjä.

toimitus

Myllymäen koulu täyttyi iloisista ja reippaista lapsista tiistaina 4.6., kun jo perinteeksi muodostunut Mustan kissan kesäleiri alkoi.

Leirillä oli osallistujia yli 70 ja leiriläisiä opastivat yötä päivää Emmi Häikiö, Ida Mäntynen, Inka Pesonen, Petra Repo ja Pihla Ramfeldt

Leiriryhmiä oli viisi ja niiden nimeksi lapset päättivät Tassut, Glitterpuput, Möröt, Pipsapossut+perunaetsivä sekä Liikuntalaiset.

Nuorimmat leiriläiset olivat 6-vuotiaita ja vanhimmat yläkoulun aloittavia nuoria.

Leiripäivinä oli jopa viisi erilaista liikuntatuntia, joten päivän mittaan lapsia piti muistuttaa veden riittävästä juonnista sekä sopivasta kerroksesta aurinkorasvaa.

Tuntisisällöt olivat monipuolisia ja muun muassa FreeGym-temppuilu ja Dance 4 Fun -tanssit olivat lasten suosikkeja. Ulkona opeteltiin naruhyppelyä ja leikittiin pihapelejä.

Ensimmäisen päivän iltaohjelmaksi ryhmyrit olivat suunnitelleet leiriolympialaiset, joissa oli erilaisia pisteitä täynnä monipuolista tekemistä.

Lisäksi jokainen sai leiripassiin pisteeltä tarran, jotka säilyvät muistoina leiriolympialaisista.

Toisen leiripäivän iltapäivällä lähes kaikilta olivat energiat lopussa usean tunnin liikunnasta sekä auringon porotuksesta.

Onneksi ruoka oli jälleen maittavaa ja monipuolista.

Myöhemmin oli vielä vuorossa leiridisco, jossa soitettiin leiriläisten toivekappaleita, pidettiin tanssikilpailu ja limbottiin.

Viimeisen leiripäivän erikoisuutena oli yhteinen treenitunti Mäntsälän Teatterin teatterileiriläisten kanssa.

Teatterileiriläiset pääsivät opettelemaan leiritanssin ja vastaavasti voimisteluleiriläiset pääsivät eläytymään erilaisten hahmojen ja tilanteiden maailmaan.

Leiriläiset saivat itse kertoa ryhmyreille mielipiteitään leiristä.

Lähes jokaisen mielestä leirillä oli hauskaa, sai uusia kavereita ja samalla viettää vapaa-aikaa mielekkäällä tavalla.

Mustan Kissan kesäleiri huipentui torstai-iltana leirinäytökseen, jonne jokainen leiriläinen oli saanut tehdä halutessaan joko yksin tai yhdessä esityksen.

Leiri päätettiin yhteiseen leiritanssiin, jonka jälkeen pakattiin patjat ja makuupussit autoon ja toivotettiin leirikavereille hyvää kesälomaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu