Töölön kisahallista hyviä tuloksia Mäntsälän voimistelijoille

Liliat-joukkue aloitti kilpailukautensa hyvin kategorialla 3. Marianne Korjus

toimitus

Mäntsälän Voimistelijoiden sekä HJM-seurayhteistyön Freyat-joukkueet kilpailivat 2.–3.11. Helsingissä joukkuevoimistelun PNV Cupissa.

Mäntsälän Voimistelijoiden Liliat-joukkue avasi kilpailukautensa 8–10-vuotiaiden sarjassa naruohjelmallaan ja saavutti kategorian 3 sijoittuen kilpailussa kolmanneksi.

Freyat Stars sijoittui sarjassa 10–12-vuotiaat myös pronssille pallo-ohjelmallaan.

Freyat Stars aloitti kilpailukautensa PNV Cupissa.

 – Kisakauden aloituksessa oli jännitystä ilmassa ja se näkyi jonkin verran suorituksessa. Tavoitteet kuitenkin saavutettiin hienosti ja joukkue ylsi kategoriaan 2, sanovat valmentajat Marianne Korjus, Julianna Korjus ja Janita Honkavaara

Freyat Glow ylsi viidenteen sijaan ja sai esityksellään kategorian 3.

Joukkueessa ollaan tyytyväisiä ensimmäiseen kilpailuun, mutta halutaan myös parantaa tulosta, joten pallot ja tahdit viilataan kuriin seuraavaan kisakoitokseen.

10–12-vuotiaiden sarjaan osallistui kaikkiaan 27 joukkuetta. 12–14-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Aspire sai meriteemaisesta pallo-ohjelmastaan kategorian kaksi ja Mäntsälän Minea-joukkue kategorian kuusi.

SM-vapaaohjelmasarjassa 12–14-vuotiaat Freyat Junior sai hopeaa kahden joukkueen kilpailussa. Valmentaja Marianne Korjus totesi, että taiteelliset pisteet jäivät hämmästyttävän alhaisiksi ja taas teknisestä suorituksesta saatiin hyvät pisteet.

14–16-vuotiaiden SM-sarjaan vapaaohjelmallaan osallistui Team Freyat ollen sarjan ainoa osanottaja. Seuraava kilpailu onkin heti tulevana viikonloppuna Kerava Cupissa.

Mäntsälän Voimistelijoiden Liliat-joukkue kilpailee kymmenen tytön voimin 8–10-vuotiaiden sarjassa. Syksyn välineohjelma naruilla sai ensiesityksensä kilpailulavalla.

– Suoritus meni hyvin ja ylitimme tavoitteemme kategorian osalta. Jännittää aina se, meneekö naru solmuun ja muistaako kaikki harjoitellut liikkeet oikein. Valmentajamme Marianne oli tosi tyytyväinen – ja koko joukkue myös, sanoo voimistelija Venla Häikiö

Liliat-joukkuetta valmentavat Marianne Korjus, Ida Mäntynen ja Petra Repo 8–10-vuotiaiden sarjaan osallistui 24 joukkuetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla? – käsidesiäkin voi käyttää väärin
 2. Joku yritti polttaa suurpaaleja metsässä Mäntsälässä – "Jäljistä päätellen paalit oli sytytetty palamaan jo muutama päivä sitten"
 3. Missä on Anna? Edes some-profiileissa ei ole näkynyt kuulumisia, poliisi julkaisi kuvan
 4. Jokainen talo ja lato rekisteriin – parin vuoden kuluttua koko kunnan rakennuskanta on kartoissa ajantasainen
 5. Hus: Koronaviruspotilaita enää 1,7 prosenttia hengitystieoireisista, potilaita joutunut uudelleen teholle sekavuuden takia
 6. Saitko laskun tuotteesta, jota et ole hankkinut? Olet saattanut joutua identiteettivarkauden uhriksi, näistä merkeistä sen tunnistaa
 7. Jouko Mäkinen ansaitusti Vuoden mäntsäläläiseksi
 8. Maatalousyrittäjä Jussi Aalto otti härkäpavun viljelyyn kymmenen vuotta sitten – "Teollisuus kannusti tähän"
 9. Kymmenet tutkijat vetoavat: Käytä maskia julkisella paikalla, vaikka huivia jos ei muuta – "Auttaa pelastamaan ihmishenkiä"
 10. Sepänmäen käsityömuseo avautuu poikkeusjärjestelyin
 11. Nyt loppuu mentolitupakan käryttely: Makusavukkeiden viimeinenkin linnake kielletään tiistain jälkeen – HS: Lakia on jo alettu kiertää
 12. Epäily: Kymmenen varastetun kauhakuormaajan tiedot väärennettiin, koneet myytiin eteenpäin
 13. Hävityksen kauhistus Senaatintorilla – kirkkoherra sotketusta Tuomiokirkon muurista: "Jonkun yksittäisen tekijän aikaansaannoksia"
 14. Ehnroosin mäelle nousee moderni koulu – tietotekniikka tekee digiloikan
 15. Posti kolahtaa laatikkoon kesällä nykyistä harvemmin – Koronaviruksen kurittama Posti aloittaa yt-neuvottelut

Näytä lisää