Rakenna talvinen opistotalo ja voita opiston lahjakortti

Talvisen opistotalon tekemisestä kilpaillaan kahdessa sarjassa.

toimitus

Mäntsälän kansalaisopisto osallistuu Suomen kansalaisopistojen 120-vuotisjuhlaan järjestämällä Joulujuhlan keskiviikkona 4.12. klo 18 Mäntsälän Seurojentalolla, Huvitie 3.

Joulujuhla 120 on tarkoitettu aivan kaikille ja sinne on vapaa pääsy. Joulujuhlan ohjelmasta vastaa opiston eri ryhmät. Bufettia pitää Ellun kamut kansalauluyhtyeen ”Ellu Cafe”.

Mäntsälän kansalaisopisto on avannut kaikille avoimen kilpailun, jonka voittajat selviävät Joulujuhlassa yleisöäänestyksen perusteella.

Kilpailu on nimeltään ”Talvinen opistotalo”. Kilpailun aihe on piparkakkutalon tyylillä toteutettu talvinen Opistotalo.

Talon tyylin ja materiaalin voi jokainen kilpailija valita itse, ei siis ole pakko leipoa vaan talon voi tehdä vaikka pahvista tai vaikkapa jäätelötikuista.

Jotta talot eivät olisi mahdottoman isoja vaan myös helposti kuljetettavia, on talojen pohjan maksimikoko 70 x 70 cm. Talot voivat tietenkin olla myös pienempiä.

Mäntsälän kansalaisopistossa opiskelijat ovat kaikenikäisiä. Siksi kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 12-vuotiaiden sarja ja yli 12-vuotiaitten sarja, joka tarkoittaa aikuisia.

Kilpailuun voi ilmoittautua 27.11. mennessä osoitteessa kansalaisopisto@mantsala.fi tai soittamalla numeroon 040 314 5371.

Molemmissa sarjoissa palkintoina on 50 euron lahjakortti opiston kursseille.

Joulujuhla 120 -tilaisuuteen toivotaan ilmoittautumiset osoitteeseen www.mantsalanopisto.fi kurssinumerolla 320412.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut