Keskustan konkari Seppo Kääriäinen Uutissuomalaiselle: Sanna Marinin ja Katri Kulmunin yhteistyö toimii – paljastaa myös, että "yhteyttä otettiin" hallituskriisin aikaan

Seppo Kääriäinen jätti kansanedustajan tehtävät viime keväänä. Politiikkaa hän seuraa tiiviisti kotoaan Iisalmesta ja kertoo näkemyksiään "jos joku kysyy". Laura Oja

toimitus

Mikko Välimaa / Uutissuomalainen

Keskustan konkarivaikuttaja Seppo Kääriäinen uskoo, että SDP:n pääministeriehdokkaaksi valittu Sanna Marin voi tehdä hyvää yhteistyötä keskustan puheenjohtajan Katri Kulmunin suuntaan.

– Marin ja Kulmuni näyttävät saman tulleen tähän astikin hyvin toimeen hallituksen ministereinä, Kääriäinen toteaa Uutissuomalaisen haastattelussa.

Kääriäinen arvioi, että Marinin valinnan myötä hallituksen johtamistapa muuttuu ainakin jonkin verran.

Keskustan ja SDP:n välien Kääriäinen uskoo toimivan Marinin johtamassa hallituksessa. Hänen näkemyksensä on, että hallituskriissä reilu viikko sitten syntynyt juopa liittyi nimenomaan Antti Rinteen toimintaan pääministerinä.

Kääriäinen seuraa politiikan tapahtumia omien sanojensa mukaan "tarkkailijan asemasta". Aivan sivussa hän ei kuitenkaan ole, ja suostuu paljastamaan, että hallituskriisin ollessa kuumimmillaan viikko sitten myös häneltä kysyttiin mielipidettä.

– Kyllä [kysyttiin],Kääriäinen vastaa muttei halua tarkentaa enempää Uutissuomalaiselle.

Lue koko haastattelu täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu