Musiikkiopiston ilmoittautumisaika taas käsillä

Musiikkiopistoon ilmoittautumiset ovat taas käsillä vuodenvaihteen aikaan. lilychristina photography

toimitus

Opetus- ja kulttuuriministeriö toteuttaa Suomen hallituksen taidekasvatusohjelmaa ja korottaa taiteen perusopetuksen yksikköhintaa. Kaiken kaikkiaan korotus voi olla yli 100 000 euroa.

Tämä tuki tulee lisäämään taiteen harrastamisen mahdollisuuksia Porvoon Musiikkiopiston ja Taidekoulun toiminta-alueilla, siis myös Mäntsälässä.

Oppilaitosten sopimuskunnat panostavat kiitettävästi taidekasvatukseen. Kunnallisten oppilaitosten Taidekoulun ja Musiikkiopiston taikapiirissä opiskelee tällä hetkellä lähes 3 400 lasta ja nuorta, aikuisia ja ikäihmisiä noin sata 75-vuotiaisiin saakka.

Musiikkiopisto toteuttaa tänäkin jouluna ennen vuodenvaihdetta ja uutena järjestelynä nyt myös vuodenvaihteen jälkeen tietyillä paikkakunnilla oppilasvalintapäivät ja ilmoittautumistilaisuudet.

Musiikkiopisto kokeilee uutta pilottihanketta ”Jatkuva haku” kuluvana lukuvuonna. Kokeilulla on tarkoitus parantaa asiakaspalvelua ja lisätä taiteen perusopetuksen saatavuutta eri kunnissa.

Ilmoittautua voi musiikkiopistoon eri-ikäisten musiikkileikkikouluryhmiin ja eri soittimien valmennusopetukseen (ilmoittautuminen netissä tai paikan päällä), myös vapaita varsinaisia perusopetuksen oppilaspaikkoja löytyy eri soittimissa.

Tarkemmat tiedot vapaista oppilaspaikoista saa musiikkiopiston kansliasta. Samalla voi tiedustella hyviä joululahjavinkkejä musiikkiopistolta.

Musiikkiopiston infopäivät ja ilmoittautumispäivät järjestetään Mäntsälässä ja tarvittaessa myös Pornaisissa ja Pukkilassa lauantaina 14.12. ja lauantaina 11.1.

Tarkemmat ajat ja opastukset löytyvät sivuilta www.psmo.fi

Lisätietoja saa myös musiikkiopiston kansliasta numerosta 019 5202 549 päivittäin klo 11 alkaen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut