Liikuntanäytös huipensi syyskauden

Freyat Aspire esitti pallo-ohjelmansa. MäV/Anni Lukkala

toimitus

Lauantaina 14.12. Riihenmäen liikuntahalli täyttyi voimistelusta, tanssista ja temppuilusta, kun Mäntsälän Voimistelijoiden syyskausi huipentui yhteiseen liikuntanäytökseen.

Esiintymislavalla nähtiin 27 monipuolista esitystä noin 300 harrastajan toimesta.

Ensimmäistä kertaa Riihenmäen koululla järjestetyssä näytöksessä oli uudenlaista jännitystä.

– Uudessa paikassa näytöksen järjestäminen on aina iso urakka, koska järjestelyissä on niin monta eri yllätysmomenttia. Palaute uudesta paikasta oli oikeastaan kaikilta osapuolilta erinomainen, joten varmasti jatkoa tälle näytöspaikalle on tulossa, kertoo puheenjohtaja Elina Rauhamäki

Syyskaudella on joukkuevoimistelussa kilpailtu välinesarjoissa ja siksi lavan täyttivät keilat, pallot ja hyppynarut sekä kimaltelevat kilpailupuvut.

HJM-seurayhteistyöjoukkueet urakoivat näytöksissä, sillä Mäntsälän näytös oli jo kolmas vuorossaan Järvenpään ja Hyvinkään jälkeen.

Freyat kilpa -joukkue kukitettiin esiintymisen jälkeen valtakunnallisen välinemestaruuskilpailun pronssimitalin johdosta. Lisäksi kaikki seuran omat joukkuevoimistelujoukkueet esittävät omat välineohjelmansa.

Seuran harrasteryhmät eli voimistelukoululaiset, tanssin Dance 4 Fun- sekä Ninja, FreeGym- ja Lajit tutuiksi -ryhmät esittivät syksyllä opittuja taitojaan.

Tanssillisessa voimistelussa ja tanssissa nähtiin kauden uudet kilpailuohjelmat. Perheliikunnan isot ja pienet tontut hurmasivat jälleen yleisön saaden päivän suurimmat aplodit.

– Näytös on hieno läpileikkaus seuran viikoittaisesta toiminnasta. Lavalla esiintyminen on monelle kovin jännittävää, mutta lopulta niin hauskaa, jatkaa Rauhamäki.

Puheenjohtajana elokuussa aloittanut Elina Rauhamäki on saanut kokea seuratoimintaa hieman eri perspektiivistä.

– Näytöshulina on aina ollut minun lempiaikaani toimintakaudella, sillä tunnen olevani omassa elementissäni lentäessäni paikasta toiseen. Tällä kertaa näytökseen toi oman erikoiselementtinsä puheenjohtajan velvollisuudet.

– Meidän seuramme ehdoton vahvuus on yhteisöllisyys ja sitä pitää myös vaalia. Omassa porukassa treenatessa ollaan aika eristyksissä, mutta tänä syksynä olin ainakin teoriassa kartalla asioista lueskellessani muistioita ja pöytäkirjoja sekä seuratessani eri whatsapp-ryhmissä käytävää keskustelua. Kiitos kaikille seuran ohjaajille, valmentajille, urheilijoille, harrastajille, talkoolaisille, tukiverkostoille ja hallitukselle ihanasta syksystä sekä upeasta näytöksestä ja oikein hyvää uutta vuotta ja kautta 2020, kiittää Rauhamäki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut