Juuri nyt: Ratavaurio sotki pk-seudun junaliikenteen – näin se vaikuttaa juniin

Asemalaiturit täyttyivät lähijunia odottavista ihmisistä pääkaupunkiseudulla aamulla. Armi Suojanen

Jussi Vehkasalo

VR tiedottaa, ettäK-junaliikenne on palannutnormaaliin vuoroväliin kello 9.30 alkaen. Yksittäisten junien perumiset sekä viivästykset lähiliikenteessä ovat vielä mahdollisia.

Aiemmin aamulla VR ja HSL tiedottivat, että sähköratavaurio Pasilassa johti siihen, että joka toisen K-junan lähtö on toistaiseksi peruttu ja ettäHelsingistä pyritään ajamaan K-junien lähdöistä aina 1 minuutti, 21 minuuttia ja 41 minuuttia yli tasatunnin lähtevät vuorot. Samoin Keravalta pyrittiin ajamaan K-junien lähdöt minuuteilla aina 2 minuuttia, 22 minuuttia ja 42 minuuttia yli tasatunnin lähtevät vuorot.

Ratahäiriö on vaikuttanut myös I- ja P-junien liikennöintiin. Viivästysten ja peruutusten I-, K-, sekä P-junissa arveltiin vaikuttavanmyös muuhun lähijunaliikenteeseen. Matkustajia pyydettiin varautumaan viivästyksiin sekä peruutuksiin. Myös kaukojunat ovat myöhästelleet pahimmillaan noin 20 minuutin verran.

Juttua päivitetty 9.1.2020 kello 9.44: Lisätty muun muassa tieto, että K-junaliikenne on palannut normaaliin vuoroväliin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut