Veljekset konsertoivat kirkossa

toimitus

Mäntsälän kirkossa kuullaan lauantaina 8.2. klo 18 hengellisen musiikin konsertti ”Soi, kiitos, soi!”, jossa esiintyvät veljekset Ville Kinnunen (laulu) ja Olli Kinnunen (urut).

Konsertin ohjelmassa on hengellisiä lauluja, virsiä, urkuteoksia sekä urkuimprovisaatioita. Myös yleisö pääsee osallistumaan yhteisiin virsiin.

Ohjelman yksinlauluina kuullaan muun muassa Oi muistatko vielä sen virren, Nyt pelko pois virsikirjan lisävihkosta sekä konsertin nimikkokappale, Händelin Soi, kiitos soi!

Urkukappaleina soivat J.S.Bachin ranskalaistyylinen Preludi Es-duuri, Vivaldin Talven ensimmäinen osa sekä Olli Kinnusen urkuimprovisaatio La Folia -teemasta.

Ville Kinnunen on opiskellut laulua vuosina 2015-2019 Enni Pöykön johdolla. Vuonna 2019 hän aloitti opinnot Mäntsälän musiikkiopistossa Tom Nymanin johdolla.

Ville on laulanut lukuisissa hää- ja hautajaistilaisuuksissa sekä erilaisissa perhejuhlissa. Hän on tehnyt kanttorin sijaisuuksia vuosina 1996-2001 monessa eri seurakunnassa.

Työkseen Ville toimii myyntijohtajana. Erityisesti kirkko- ja hengellinen musiikki on Villelle lähellä sydäntä.

Olli Kinnunen valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian Kuopion yksiköstä vuonna 2013. Kinnusen erityisaluetta on luova musisointi ja hän on suorittanut urkuimprovisoinnista korkeimman 3-tutkinnon.

Kinnunen toimii urkujen soittoon painottuvassa kanttorin virassa Kajaanin seurakunnassa. Hänen soittoaan voi kuulla muun muassa konserteissa, useilla cd-äänitteillä ja YouTube-videopalvelussa.

Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 euroa yhteisvastuulle.

Kommentoi

Palvelut