Pizza Time laajentaa Välimeren suuntaan

Pizza Time laajensi valikoimaansa. Tähän asti pizzaa ja burgereita tarjonnut ravintola on perustanut lounaspöydän ja rakentanut sen Välimeren makujen varaan, Atakan Kara kertoo.

Hän on mukana Pizza Time Mäntsälässä äitinsä Sabiha Karan kautta. Sabiha Kara omistaa puolet Pizza Time Mäntsälästä ja kokonaan Pizza Time Järvenpään. Lisäksi on kolmaskin saman logon alla toimiva Pizza Time, Vantaan Leinelässä, mutta sillä on eri omistuspohja, Atakan Kara kertoo.

Atakan Kara uskoo Pizza Timen seisovan pöydän erottuvan välimerellisyydellään. Hän aikoo olla mukana ideoimassa Pizza Timen listaa jatkossakin, mutta ensimmäiset askelet on jo otettu.

– Meillä on ruokia eri puolelta Välimeren aluetta. Esimerkiksi tänään katalonialaista karitsaa, Kara esittelee.

Ruokamakuja haetaan Välimeren kaupunkien ja alueiden mukaan. Listalle kuuluu ruokalajeja ainakin Espanjasta, Italiasta Kreikasta ja tietenkin Karan kotimaasta Turkista.

– Sain idean omilta matkoiltani etelässä. ajattelin, että miksei tämä voisi toimia Suomessa ja päätin kokeilla tätä Mäntsälässä, hän kertoo.

Se, että Pizza Time laajentaa juuri nyt, ei Atakan Karan mukaan ole lainkaan tekemisissä sen kanssa, että naapuriravintola Cotossa on parhaillaan keittiöremontti ja ravintolan puoli suljettu.

– Ei ei. Olen suunnitellut tätä jo pitkään, ja se sattui vain tapahtumaan samaan aikaan. Tarkoitus ei ole viedä asiakkaita Cotolta, vaan tarjota uusi ja erilainen vaihtoehto.

Pizza Time on tällä hetkellä pieni ravintola. Buffetpöytä vie keskitilan ja molemmilla reunoilla on muutama pöytä.

Korokkeen takana omassa rauhassa oleva iso lasten leikkipaikka on otettu suurimmaksi osaksi ruokailukäyttöön, mutta korokkeella on edelleen lasten leikkinurkka.

Atakan Karalla on suunnitelma siltä varalta, että ravintolan maut alkavat upota mäntsäläläisiin.

– Tässä on väliseinä. Sen voi purkaa ja laajentaa ravintolaa, hän esittelee ravintolatiskiä vastapäätä olevaa päätyseinää.

Lue lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut