Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyet mielipiteet | Viikko 21

Lyhyissä mielipiteissä kiitoksia ja huomioita rallista.

Suuri kiitos Mäntsälän kotisairaalan tiimi sekä arkitiimi! Teitte meille mahdolliseksi hoitaa rakkaamme kotona loppuun saakka hänen ja myös meidän omaisten toiveiden mukaisesti. Teidän työskentelyssä ei kiirettä näkynyt, olitte saavutettavissa kaikkina vuorokauden aikoina, olitte rauhallisia, empaattisia ja ammattinne osaavia. Saitte niin potilaan kuin meidät omaiset rauhalliselle mielelle hätämme ja surumme keskellä. Voi vain toivoa, että myös muualta löytyy samanlaista ammatti- ja tunnetaitoa kuin täältä Mäntsälästä. Meidän perheelle jäi hyvä mieli surusta huolimatta. Kiitos!

Sirpa Hagelberg ja perhe

Tarkistaako joku Hermanonkimaantien ja sen reunojen kunnon ennen ja jälkeen 27.5. rallin? Vaikka rallin järjestäjät sanovat tämän tien olevan asfalttia, niin se on asfaltoitu vain alkupäästä, suurimmaksi osaksi se on öljysoraa. Tiessä on valmiiksi reikiä ja reunat paikoin pettäneet. Mikähän on tilanne rallin jälkeen? Kuka korjaa mahdolliset vauriot ja maksaa korjaukset? Vai onko tarkoitus tehdä tiestä soratie? Miksi rallia ei järjestetty kuten ennenkin, Onkimaantiellä?

Autourheilu ok, mutta...