Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyet mielipiteet | Viikko 4

Kiitos Mäntsälän seurakunnalle 11.1. tarjoamasta juhlalounaasta ikäihmisille. Ruoka oli erittäin hyvää ja maukasta ja sitä oli riittävästi. Kiitos!

Yksi monien puolesta

VR on saamassa lisää junia lähiliikenteeseen, mikä on hyvä uutinen. Vielä parempi uutinen olisi se, että junia kulkisi Helsingin ja Lahden väliä yhtä usein kuin Hki–Riihimäki tai ainakin 45 min välein. Kerran tunnissa on aivan liian vähän. Lisäksi meitä kiusataan vielä illan pitkällä vuorovälillä: jos myöhästyt klo 21.35 lähtevästä junasta Helsingissä, on sinun odotettava aina klo 23.10 asti. Eipä houkuttele teatteri-, konsertti- tai balettireissu. Tämä on mielestäni käsittämätöntä: raide on, mutta junat puuttuvat!

RiPa

Kertokaa Mäntsälän ihmiset, miten olette onnistuneet varaamaan lääkäriajan terveyskeskukseen? Olen soitellut 2.1. lähtien useaan kertaan ja ohjeiden mukaan sulkenut puhelimen soittopyyntöä odottaen. Vaan eipä tule soittoa. Olen myös jäänyt odottamaan, että asiakaspalvelija vastaisi puheluun. Puolen tunnin odotuksen jälkeen ilmoittavat, että jonotusaika on umpeutunut ja sulkevat linjan. Huolestuttaa! Soitetaanko seuraavaksi hautaustoimistoon? Kiire loppuu siihen.

Veronmaksaja

Kohta on heleä helmikuu ja kevät toivoa täynnä.

Terveisiä toimituksen väelle

Näin flunssanhuuruista unta. Suomi oli jaettu oikein hyvinvointialueisiin, jossa kaikki saivat nopeasti tarvitsemaansa terveydenhoitoa. Alueita johtivat alan asiantuntijat ilman oman edun tavoittelua. Alueita yhdisti hyväkuntoinen tiestö.

Sitten heräsin

Suomen lapset eivät osaa lukea saati laskea. Ei tarvitse ihmetellä, kun katsoo meidän nanny -ohjelmaa. Onhan vanhemmuus hukassa.

Kasvatuksesta se lähtee kaikki

Onhan naurettavaa: demarit kulkee ovilla kampanjoimassa, ojentavat heijastimen, Rinne ja Haatainen totesivat: maailmalla tehdään näin vaalityötä. Mutta kun meille se ei sovi.

Pirtin ovi ei aukene

Uimahalli, vesiliikuntakeskus on tuiki tarpeellinen. Joka tulee rakentaa heti. Kriisiaikoina se voidaan sulkea.

Järjen käyttö

Naamiot riisuttu. Paljastuu puliveivaus joka puolella. Esim. Nivos, Kas-asunnot ym. Raha ja vallanhimo on pahuuden loppusoitto.

On nähty tämäkin

EU:n demarit haluaa komission johtoon Marinin, vaalit vuonna 2024 Toivon, että pääsisi ja menisi sekoittamaan EU:n soppaa. Saadaan rauha Suomen politiikkaan.

Mene matkoihis

Nuoret eivät mielestään tarvitse opetusta, kun on tekoälyt sekä älylaitteet! Älytön juttu! Haittaa opitusta tiedosta ei kuitenkaan ole. Ei siitäkään, että osaan Jakobin poikien nimet ulkoa, samoin tre små troll -runon sekä palvelusaseeni numeron!

Sorry Google!