Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyet mielipiteet | Viikko 3

Ollaan asuttu kohta vuosi Koivistolaistentiellä ja edelleen rakentaja ja Kas-asunnot taistelee siitä, kuka korjaa. Minun käsitykseni (rakennuksilla työskennellyt yli 20 vuotta) mukaan uusissa taloissa on takuu. Ilmeisesti täällä ei ole? Vesimittareita on asukkaiden mukaan 10-20 rikki (ei joudu maksamaan vesilaskua), WC-pöntöt vuotaa (ei vesilaskua) ym. vikoja pitkin ja poikin. Kuitenkin maksavien asukkaiden laskua nostettiin. Kun asiasta kyseltiin isännöitsijätoimistosta niin sanottiin, että asia on työn alla ja se siitä sitten. Nyt se on ollut kohta vuoden työn alla ja ilmeisesti takuu kohta loppuu. Eikö rakennuttajalla oikeasti ole mitään vastuuta? Mitenköhän päiväkodin käy, kun se valmistuu? Surullisinta tässäkin on se, että asukkaat joutuvat sijaiskärsijöiksi. Meidän talossa nuo muutto-ovet käy kuin parhaillaan Stokkan pyöröovet.

Marko-Pekka Huuhka

Olipa se onni, ettei meille tehty sitä yli 40 vuotta odotettua uimahallia koskaan, sellainen tulisi nyt aivan järkyttävän kalliiksi, ja tästä saamme kiittää istuvaa hallitustamme ja siihen liittyvää vihreää siirtymää. Sdp ei halua sähkölle hintakattoa, ja minä en halua uimahallia. Jos sinä haluat, niin rakenna se yksityisin varoin.

Uikaa vaikka joessa

No niin, Nivos luopui sähkönmyynnistä, mutta ei sähkönmyyjistä. Mitähän he nyt sitten tekevät Nivoksen leivissä? Ja koska tulot pienenevät, on tietenkin siirtomaksuja nostettava, että rahat riittävät kaikkien peukaloiden pyörittelijöiden ja viiden toimitusjohtajan palkkoihin. Ja kun ei ole mitään tekemistä, niin sitten käydään kesät golfaamassa työajalla. Ja me kuntalaiset maksamme. Jooh!

Kuntalainen

Jo alkaa vaaliehdokkaat esiintyä, ja demareilla maahanmuuttajat, julkimot ja iskelmätähdet entiset. Nämäkö Suomen kansan asioita hoitamaan?

Äänestäjä, nyt Suomi kuntoon

Ei koskaan hallitukseen osmankäämin ja hiilinielun puolesta puhujia. He eivät koskaan puhu vanhustenhoidon tilasta, eivätkä vähäosaisista.

Vain ruohon laillistamisesta

Riikka Purra on osoittanut johtajuutta, asiatietoa sekä ongelmaratkaisukykyä. Erinomainen pääministeriksi.

Asiainhoito

Lentokenttähanke nyt ei vaan istu Mäntsälään. Lainatkaa Hyvinkään kenttää. Kiitos Pasi Huuhtaselle asiakirjoituksesta.

Suo siellä, vetelä täällä

Katsoin Ilta-Sanoman vaalikeskustelua. Kyllä oli rumaa käytöstä hallituksen naisilta. Unohtivat, että ovat ministereitä ja Suomen hallitus, olivatkin ”huutavia akkoja”.

Muutos on tultava

Kyllä meidän leveysasteilla on tilaa ilotulittaa rivitaloalueella. Euroopassa ollaan paljon ahtaammin, ja siellä sitä on tavaraa taivaalla. Ahtaissa kujaväliköissä ammutaan ja väki nauttii. Haittaa ei ole kuin niillä autoilijoilla, jotka unohtaa ottaa varashälyttimet pois päältä. Suomen ilotulitukset on nappikauppaa, kun vertaa minkälaisia raketteja maailmalla ammutaan. Youtubesta näkee kyllä, mitä maailmalla ja Euroopassakin ammutaan. Virossakin ilotulitetaan ympäri vuoden kaikenlaisissa juhlissa.

Youtube