Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyet mielipiteet | Viikko 47

Alkavana adventtina on kirkossa juhlaa. Meidän tähdet Ville, Johanna, Enni ja Mäntsälän kuorot laulavat.

Ihania joululauluja

Kivapihan reippaalle porukalle, Hyvää Adventtiaikaa.

Ahkeruus on ilomme

Ministeri Saarikko, näin tuhosit Kepun olemalla vuodet Marinin aisankannattaja. Oikeanlainen kansanedustaja on kuin Riikka Purra ja Sari Essayah, joka pitää ruokahuollon puolta ja välikysymys on tärkeä. Sari olisi järkevä pääministeri. Äänestämme kristillistä kotimaan asiapuoluetta.

Lehmämme ovat samaa mieltä

Ja taas talvi yllättää liikenteessä! Miten tämä talviurheilukansa ei ymmärrä teiden ja katujen peittämästä jäästä sekä lumesta mitään? Laduilla sekä kiekkokaukaloissa on tätä samaa! Jos auton lasit ovat jäässä sekä lunta auton päällä, samaa on teillä sekä kaduilla. Mistä tämä jokavuotinen talven yllätys tulee? Muistakaa kuitenkin turvavälit. Myös ohitetun eteen ”niistäminen” liian aikaisin on typerä tapa, vai onko moottoritiellä näkynyt vastaantulijoita? Useamman auton ohittaminen on sallittua, oikeanpuoleisen kaistan ”kuittausta” joka ohituksen jälkeen ei laki vaadi! Raskaalle kalustolle on myös annettava kelivaraa. Päivä ison yhdistelmän kyydissä opettaisi paljon.

Miksi kesä ei yllätä?

Koivistolaistentie 8: Olisiko jo kunnan aika puuttua tähän, kun on aikoinaan hyväksynyt keskeneräisen kerrostalon? Posteljoonille ei ole valoja pimeässä käytävässä ja nyt kun vielä pimenee lisää, niin ei kohta näe jakaa eikä mihin astua. Eikö tämä ala olla työturvallisuusriski? Meille on kohta 9 kk luvattu yhtä sun toista, mutta mitään ei ole tapahtunut, parvekkeen kaiteetkin on osittain kiinni. Muutoinkin täällä tuo asukkaiden valaistus rappukäytävässä toimii miten sattuu. Jos Mäntsälään halutaan veronmaksajia, niin asuntojen pitää olla näillä hinnoilla (15 euroa/neliö) kunnossa ja viihtyisiä. Hinnat on kuitenkin kalliimpia kun Stadissa. Kukaan Kassilla ei vastaa sähköposteihin eikä muuhunkaan, outoa toimintaa.

Pekoni