Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyet mielipiteet | Viikko 44

Suuret kiitokset Majatalo Elsalle. Olimme ystävien kanssa viettämässä mukavan (arpajaisvoittona saamani) saunaillan perjantaina. Tarjoilu oli tosi maukas ja riittävä. Saunassa ihanat löylyt. Viihdyimme loistavasti. Kiitos tästä ihanasta illasta.

Paula ja ystävät

Voi herran tähden sentään. 25.10. illalla tulin kirkonmäkeä alaspäin ja Mäntsälän keskustan suunnasta tuli auto mäkeä ylöspäin, satoi vettä ja oli pimeää. Olimme kumpikin auto suojatien päällä, kun näin keskellä tietä kaksi mustaa jalankulkijaa. Minä pysähdyin vaistomaisesti paniikkijarrutuksella, toinen auto meni menojaan. En tiedä, näkikö edes kyseistä tilannetta. Huomautin nuorille, miten lähellä oli alle jääminen, oli mahdoton nähdä ketään siinä, ja sain tietysti haistattelut perääni, kiitos.

Kynttilät tien varressa lähellä

Yksityisautoilijan ilmastoteoksi riittää, kun vaihtaa 7 litraa satasella kuluttavan auton 5 litraa kuluttavaksi. Eikä tarvitse repiä maan kuorta akkumineraalien ja kuparin saamiseksi. Tästä tuhoamisesta kuitenkin vaietaan poliitikkojen painostuksen takia.

MR

Lopettakaa se sokerin ja hiivapullan syönti, pihisette kuin käymisastia ja terveys menee.

Olen kokenut sen