Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyet mielipiteet | Viikko 40

Voi ihanuutta. Nyt kirkon messussa 9.10. Ville Kinnunen ja Johanna Linna, urut. Laulaako hän suositun Isä Meidän -rukouksen?

Tavataan kirkossa

Ei ymmärretty; kokonaisvaltaisen tilanteen vuoksi raja olisi tullut heti sulkea. Nyt on uskottavuus hallituksen työstä on mennyt. Sanovat, että tilanne on vakaa, ei ole!

Tyhminä leikitty viisikkoa

Missä ovat Greenpeace ja muut vihreät Mannerheimintiellä istujat? Venäjä pulputtaa maakaasua mereen ja Suomen itärajalle näkyvät liekit, kun kaasu palaa putkien päissä! Ovatko Ukrainaan tehty hyökkäys sekä sotatoimet päästövapaita? Alittavatko ne päästötavoitteiden normit? Tuskin, antakaamme siis kotimaan syrjäseutujen asukkaiden tehdä kauppamatkansa vähemmälläkin autokalustolla ja lämmittää talonsa puilla.

Realisti

Tiedotustilaisuudessa 29.9. Haavisto naureskeli, kuinka EU ei ymmärrä meidän asemaa, ja siksi tehtiin nyt kansallinen päätös rajankäynnistä ja viisumeista. Näin kauan kesti Suomen odottelu ennen kuin uskalsi itse päättää rajankäyntiä. Toimittajatkin kysymyksineen olivat viisaampia kuin Haavisto. Myös rajavalvoja kertoi asiat hyvin.

On meillä hallitus