Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyet mielipiteet | Viikko 38

Maailman onnellisimman kansan asuttamassa hyvinvointivaltiossa ei pystytä enää turvaamaan kansalaisten sekä heidän omaisuutensa turvallisuutta!

Turhaan veroja maksanut

No niin. Nyt sitten maskit naamaan ja desit käsiin. Uusi flunssa on kamala: vatsatauti, oksettava olo, kurkkukipu, hengitystiet ja voimaton olo. Kestää 1-2 viikkoa. Hyvät kotikonstit parantavat, älä vaivaa lääkäriä, kuumetta ei ollut.

Kamala tauti

Nyt sitten kokoomus tulevaan hallitukseen, ja ps, ja muutos Suomen tuhontielle. Nyt kansalaisille riittänee kurjistus. Oikein ps, että tulee välikysymys. PM luuli, että selviää kun Saksaan tekstarilla ilmoittaa: me ei makseta, kun oli suuresta asiasta kysymys. Saksan delegaatio naureskeli osaamattomuudelle. EU-maat tukee kansalaisiaan selvällä rahalla. Hallitus laittaa juoksemaan luukuille, ja kestää tiliotteiden tutkiminen, ehtii lumet tulla tupaan. Hallituksella ei ole ongelmaratkaisukykyä. Nordean Tuuli Koivu sanoi uutisissa; kotitalouksille jaossa niukkuutta. Hallitus voisi ajatella kansalaisia paremmin. Onneksi perussuomalaiset ajaa kansan asiaa.

Tehkää nyt asioita, PM