Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyet mielipiteet | Viikko 37

Eläkemummon rahastusta. Kylpyhuoneen lattialämmitys on aina 10, mutta kas nyt on mittarilukema 24,6. Säädän ja taas pomppaa 23,4 asteeseen. Otin mittarin omistajaan yhteyttä, käskivät huoltoon. Mitään ei ole kuulunut.

Pelko tulevasta sähkölaskusta

Kyllä minä melkein mieleni pahoitin viime viikonloppuna. Menin hakemaan perinteistä porukkaveikkauskuponkia, jonka olen tehnyt jo monta vuotta. Mutta kuulemma kauppiaan vaihdoksen takia uusi kauppias ei otakaan vastaan porukoita. Ihmettelen kauhiast. miksei? Entistä kauppiasta tuli ikävä, vaikkei tämä keskustan K-market olekaan ainoa paikka.

Muualla asioivat

Aika vakava nykyajan riesa on kaiken mahdollisen luvaton kuvaaminen sekä näiden kuvien laittaminen nettiin ikiajoiksi. Tästä ei voi syyttää ainoastaan lapsia. Myös ajattelemattomat sekä vastuuttomat aikuiset harrastavat tätä. Usein tässä rikotaan yksityisyyden suojaa. Jopa kolaripaikalle pysähdytään kuvaamaan onnettomuutta ja jopa sen mahdollisia uhreja. Miettikää tätä!

Käytöstavat hukassa

Ministeri Linden se vaan äimistelee, vaikka tietää sairaanhoidon työn, kun lääkäri on. Vaan ei ymmärrä, että raha on se joka työmotivaation antaa.

Ja työn ilon