Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstiviestit | Viikko 31

Kiitokset upeasta yhteislaulutilaisuudesta Mäntsälän Seurojentalolla 21.7. Erityisen upea oli puhallinsoitinesitys, upeaa kuunneltavaa! Toivottavasti tällaista olisi useammin! Kiitokset soittajaherralle ja järjestäjälle!

Musiikin ystävä

Ei Suomella ole hätää energian riittävyyden suhteen. Sähkökatkoja ei tarvitse pelätä, jos toimitaan järkevästi. Haketta sekä turvetta riittää! 2. maailmansodan jälkeen Helsinkiäkin lämmitettiin pääosin haloilla! Kansa osallistui mottitalkoisiin!

Tahtotila

Minulla oli viimeiselle viikolle 10 euroa, ostin kahvin 6.99 ja margariinin 2.80 ja 6 leipäpalaa oli kaapissa.

Toimeen tullaan

Päästökauppa pitää keskeyttää sotatilan sekä sen aiheuttaman energiakriisin vuoksi. Nyt on selvittävä tämän hetken vaikeuksista! Huominen saa odottaa.

Realisti

Hallitus ja eduskunta, ottakaa oppia Nordean pääekonomisti Tuuli Koivusta: viisas ja tietoa täynnä oleva henkilö. Viisaat ovatkin arvokkaammissa töissä muualla.

Julkkikset hoitaa kansan asioita

Huumausaineiden käyttöhuone, jossa aineiden käyttö sekä hallussapito ei ole rangaistavaa ei kuulosta hyvältä. Kohta joku haluaa tienpätkän, missä saa ajaa autolla kännissä, kopin, jossa saa mätkiä toista turpaan tai rahanpesuhuoneen. Kaikki rangaistusvapaita! Itse haluaisin huoneen, missä henkilö, joka ei käytä päihteitä, voisi oleskella vapaasti oudon sekä poikkeavan käytöstapansa kanssa. Tämä siksi, että jatkuvasti joutuu vastaaman kysymykseen, mikset ota edes ruokaryyppyä tai saunaolutta! Em. aineita käyttäviltä tuskin kukaan utelee, miksi käytät!

Tasapuolisuutta

Mahdanko minä olla uudenlaisen ajattelun uranuurtaja, airut tässä maassa? Kun minusta tuntuu, että kotimaamme hallinnointi ja politiikan määrittely on riistetty meiltä ja annettu Ukrainan presidentin hallinnon tehtäväksi. Koko EU toteuttaa ukrainalaisten toiveita ja käskytystä. Ja meillä kaikki puolueet sekä valtionhallinto ministeriöineen ja myös media ja UPI. Sote-toiminnotkin palvelevat ensisijaisesti ukrainalaisia intressejä. Vaikka maassa on huomattava hoitovaje ihmisten sairauksien hoidossa, nyt on jo alettu varata hoitopaikkoja ukrainalaisille sotatoimissa haavoittuneille sotilaille.

Synnove Margarete von Sörsselsson