Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstiviestit | Viikko 30

Kukkakulman kukkaistutukset ulkona kauneimmat tänä kesänä.

Niin kauniit

Nyt on otollinen aika rakentaa Kiinan muuri rajalle. Se antaa työtä ja kansallistuntoa. Ei saa viivytellä. EU:n jäsenenä meille kuuluu se, mitä tarvitaan.

Lukija

Käyttöhuoneita ei tarvita, äsken aamulla klo 3 seisoi tyttö parvekkeen kaiteella ilakoiden, luuli olevansa vuoren huipulla.

Tähän on tultu

Ministeri Linden on vellihousu. Superin Silja Paavola sanoi oikein: motivaatio hoitotyöhön on raha.

Aika on nyt eikä 15. päivä

Nyt suu kiinni. Meidän raja on EU:n ulkoraja ja näin ollen rakentakoon EU aitansa monogrammein. Älkää nyt kansalaiset taas vänkäilkö tosiasioiden edessä. Menneisiin ei palata eikä niissä eletä.

Meidän Suomi

Mikä tekee sähköautosta maailmanpelastus-ajoneuvon? Kertakäyttöauto se on! Kukaan ei osta käytettyä, koska akut ovat vanhentuneita. Uudet akut ovat kalliita, niitä ei kannata vanhaan autoon ostaa. Autojen kohtalo on romutus. Purkuosista ei paljoa voi hyödyntää tavallisessa autossa. Romutukseen joutuvista autoista ei taideta paljoa hyvittää uuteen vaihdossa! Mikä on sähköauton todellinen ”hiilipyöränjälki”?

Kuka uskaltaa sanoa?

Tulevan talvikauden suosikkisävelmäksi taitaa unionin alueella muodostua pirteä venäläinen kansanlaulu 'Huopikkaat, huopikkaat'. Ainakin tuolla saksalaisten ja italialaisten musiikkimakujen rintamilla. Öljyn ja kaasun mahtimaa Venäjä kaiketi kuuntelee herkin korvin unionimaiden toiveita ja lopettaa hiilidioksidisten aineiden toimittamisen unionin maihin. Putinistinen ele on hyväntahtoinen. Esimerkiksi saksalaisille se tarkoittaa kylmiä asuntoja ja pakastinkylmiä aterioita. Huonekalut pitää pistää päreiksi, tehdä nuotiot pihalle ja kuumentaa bratwurstit pöydänjalasta pilkotulla tikulla huonekalutulilla. Ja sitten vain yöpuulle keskelle jäätävää olohuonetta pystytettyyn telttaan, makuupussin sisälle,päällä pari villlapaitaa. Ja jaloissa huopikkaat, kuinkas muuten. A vot!

Sasu Torvinen