Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstiviestit | Viikko 29

Mäntsälän Uutisissa 13.7. ollut puiden hakkuita käsittelevä tekstiviesti ei edustanut ympäristöjärjestö WWF Suomen mielipiteitä. Nimimerkin ”WWF” perästä oli pudonnut taittovaiheessa kysymysmerkki pois.

Toimitus

Kiitos papit Anni, Saija, Jarno ja Riikka (Mäntsälän Uutiset 13.7.) samaa sukupuolta olevien parien kirkollisen vihkimisen kommentoimisesta. On arvostettavaa, että Mäntsälästä löytyy helposti useita pappeja, jotka toteuttavat ihmisoikeuksia ja lähimmäisenrakkautta muutenkin kuin (juhla)puheissa.

Senioriseurakuntalainen

Miehet on nykyisin ruusu- ja kukkapaidoissaan, on kyllä ihmettelemistä, kuka on kuka.

Mitenkä lähestyä?

Ja että on kauniit meidän keskustan kukkaistutukset.

Kiitos puutarhurit

Kirkonmenot 17.7 oli niin siunattua. Lukukappaleiden välissä urkusoitanto niin kaunis, että olisin iäksi tahtonut jäädä kirkkoon. Myös loppusoitto niin voimallista, että viimeistään silloin virkoaa sekin, joka on uupunut.

Kiiruusti kirkkoon

J.F. Kennedy totesi Berliinissä demokratian toteuttamisen vaikeaksi, mutta ei siihen muuria tarvita! Demokratia ei vaan toteudu kapitalismissa eikä sosialismissa. Kummastakin löytyy aina joku, joka haluaa itselleen enemmän valtaa ja rahaa!

Ahneus voittaa!

En kävisi Venäjän puolella tankkaamassa autoani, vaikka asuisin rajan pinnassa! En halua rahoittaa eurollakaan hyökkäyssotaa sotarikoksineen!

Pakotteiden kannattaja

Miksi korona-rajoitukset poistettiin, vaikka tauti jyllää ennallaan? Festivaalikansan turvaväli on tasan nolla cm. ilman maskia! Samaan aikaan hoitoala on kriisissä. Sote-uudistuskaan ei helpotusta tuo. Lisää kuluja vain. Mikä on tilanne syyskuussa?

Hyvinvointiako?

Miksi ihmisten pitäisi lakata käyttämästä termejä tyttö, poika, nainen ja mies sekä äiti ja isä? Fakta on kuitenkin se, että biologisesti sukupuolia on kaksi. Hyväksyn, jos joku kokee olevansa muuta kuin nämä kaksi sukupuolta. Mielestäni ei vain ole oikeudenmukaista, että emme saisi enää ollenkaan puhua miehestä ja naisesta. Koulussa yleistynyt sukupuolisensitiivinen opetus on vastakkain arvomaailmani kanssa. Jos, joku loukkaantuu siitä, että häntä kutsutaan koulussa tytöksi tai pojaksi, voi hän kertoa opettajalle, ettei halua sukupuoltaan määriteltävän ja siinä tapauksessa opettajan tulisi toimia näiden oppilaiden kohdalla neutraalisti. Kaikkien oppilaiden ei tarvitse olla sukupuoleltaan oletettuja. Toivon, että minua kutsutaan tytöksi, eikä sukupuolineutraaliksi henkilöksi. Minullakin on oikeus.

AMT