Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstiviestit | Viikko 26

Luuleeko Yle meitä Yle-veronmaksajia tyhmiksi, kun viikon etukäteen vouhottaa juhannuksesta? Olen osannut jo 60 vuotta lukea kalenteria! Miksi juhlat pilataan etukäteen moisella mainostuksella? Juhannuksen jälkeen Ylessä alkaa syksy. Uutistenlukija alkaa typerässä formaatissa kyselemään meteorologilta, ennen kuin hän ehtii kartoilleen, joko pian järvet jäätyvät? Eletään me kuitenkin hetkessä, eikä etukäteen!

Hyvää juhannusta!

Miten kunnanvaltuusto perustelee, että uimahalli pitäisi rakentaa nimenomaan urheilupuiston alueelle? Tukevaa maata, parkkitilaa sekä hyvät liikenneyhteydet löytyisivät entisen Hirvenkruunun tontilta. Lukion ja Riihenmäen koulun läheisyys tukisivat sijaintia. Ei sinne ole pitkä matka – monelle kirkonkyläläiselle pikemminkin lyhyempi!

Ei lisää ahtautta urheilupuistoon

Kyllä meinasi tulla tippa linssiin juhannusaaton aattona: lähimetsää kaadettiin ryskyen! Kesä kauneimmillaan, lintujen pesimäaika meneillään ja muillakin eläimillä poikaset metsässä. Jos on pakko rahan puutteessa hävittää metsä, eikö sitä voisi tehdä talviaikana pienemmillä tuhoilla.

Luonto ei kiitä