Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstiviestit | Viikko 22

Turkki, Unkari ja kumppanit pelaavat Venäjän pussiin! Turha oli etukäteen hehkuttaa Suomen hakemuksen pikakäsittelyllä sekä ei enää yksin -toteamuksella. Ei tainnut pitkä itäraja Natoa kiinnostaa! Kyllä tämä sanahelinä oli arvattavissa.

Harmaasta mustaan aikaan

Nyt saa Fazerin tummaa suklaata patukkana, ei tartte koko levyä syödä.

Helli sydäntäsi

Laittaa nyt jäitä hattuun tämä pääministeri. Hän kun hoitaa Ukrainan sotaa. Se kuuluu sodan osapuolille, ei meille. Jos pyydetään niin autetaan, lääkintätarvikkein. Meillä on rauha, mutta silti omat asiat aivan sekaisin lakkojen jne. myötä.

Jokainen hoitakoon asiansa

No nyt on uusi ilmastolaki, ja tavoite 2023 ollaan hiilineutraali. Ja EU:n tavoite 2050. Kyllä hallitus on sekopäinen.

Kerta kaikkiaan

Toimittaja Jesse Helminen muistuttaa hyvästä asiasta (MU 25.5.). Katselin viime kesänä reippaita nuoria kaupan kesätyössään. Heille tsemppiä tällä palstalla voi laittaa.

Kannustamme

Suomen Leijona -symbolin merkitys ei liity jääkiekkoon. Se kuvaa Suomen irtautumista idästä, eli sopii tähänkin aikaan. Siinä leijona polkee lännen suora miekka olallaan idän käyrää sapelia! Miksi jääkiekkojoukkue, joka käyttää Suomen lippua hikipyyhkeenä, saa pitää paidoissaan em. symbolia?

Lipun häpäisy

Digitalisaatio on maapallon väestölle suurempi sekä aiemmin toteutuva uhka kuin ilmastonmuutos! Tiedot katoavat tai menevät väärien henkilöiden luettaviksi. Monia yhteiskunnan toiminnalle välttämättömiä asioita voidaan häiritä tai mykistää kokonaan. Ihmiset ovat tottuneet kommunikoimaan toistensa kanssa jatkuvasti typeristäkin asioista. Kestävätkö päänupit tämän katketessa?

Epäilen

Jokiranta ja lasten leikkipaikka, onneksi ei ole mitään sattunut! Voisiko siinä olla joku aita, ettei joku piltti tipahda jokeen?

Suojelusenkeleillä kiire

Mika Aaltola Ulkopoliittisesta Instituutista on oikea, sopiva presidentiksi. Vahvaa tietoa ulkopolitiikasta ja tuore uusi aika.

Ei kuluneet naamat ja pyrkyrit

Suomi ei saanut sotien jälkeen ns. Marshall-apua. NL esti tämän. Eihän Suomella ollut itäystävän ”suojassa” mitään avun tarvetta. Samaan aikaan Suomi sinnitteli mahtavan sotakorvausurakan kanssa. Suomen pituinen junallinen pääasiassa metalliteollisuuden tuotteita sekä laivat, lautat ja proomut niiden lisäksi piti toimittaa suureen itään! Kauppalaivasto Suomenlinnan lautta ml. oli otettu jo etukäteis-bonuksena. Vielä piti purkaa miinat mereltä ja saksalaisten tekemät radat pohjoisesta metrisen lumen alta! Saksalaisomisteiset yritykset ja kartanot olivat myös listalla, sekä Porkkalan vuokra-alue. Sitten alkoikin YYA-aika.

Nöyryytystä

Venäjä panttaa 22 miljoonaa tonnia ukrainalaisten vehnää! Laskekaa, kuinka monen ihmisen vuotuinen annos se on. Sille on saatava evakuointimahdollisuus. Jos näin ei käy, ja Venäjä vielä myy viljan, täyttää se pahimman kapitalistinkin tunnusmerkit!

Jälleen kurkistus peiliin!