Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstiviestit | Viikko 20

Kivapihan kukat kivoja.

Voi ihanuus

Eduskunnan Nato-puheenvuorojen hienoin puhe oli Petteri Orpolla, tässä historian hetkessä: Herra kenraali Ehrnrooth sanoi: emme ole koskaan yksin. Kiitos Petteri, että näin siunasit Suomen tulevaisuuden.

Kunnia isänmaallemme

Kiitos Lidl-kauppa, että annatte ylijäämäruokaa Leivän tukeen. Ja muutkin kaupat, Citymarket auta.

Tähän on tultu

Lämmin kiitos! Olimme Kulmakonditoriassa lounaalla juhlistamassa parin viime vuoden takaisia tasasynttäreitämme ja saimme erittäin hyvää palvelua ulkomaataustaiselta neitokaiselta… olet helmi; iloinen, ystävällinen, palvelualtis. Kiitos myös sinulle nuorimies, kun onnittelit meitä mummeleita… huomioit kanssaihmisesi mukavalla tavalla meidän juhlahetkenä!

Iloiset Ikikset

Ensi vuoden eduskuntavaaleissa vihreät näkee, missä se suomalainen kaappi seisoo. Nämä kun puolueensa kokouksessa julistavat kannabiksen vapautusta ja toisilta palkkoja pois. Ja ajat ovat kovat: leipä ja huollon turvaaminen olisi tärkeintä.

On aikoihin eletty

Nyt toivottaisiin Linnamäen alueella kissanomistajien valvovan kissojensa ulkoilua. Kissat saalistavat pikkulintuja ja oravia sekä kakkaavat toisten pihoihin/lasten hiekkalaatikoihin. Ette lisää kissojen arvostusta välinpitämättömällä käytöksellänne. Täytyy kyllä sanoa, että täällä on ihan loistaviakin kissanomistajia, joilla on mm. ulkotarhoja kissoilleen ja näkee, että kissa on teille tärkeä.

Irtokissojen omistajat, ottakaahan mallia!

Hallitus on kuin resupekka työssään. Pääministerin olisi pitänyt kieltäytyä Italian kutsusta. Omat asiat juuri tärkeimmässä vaiheessa. Italia tarvitsee taas EU-rahaa, taka-ajatuksena. PM kyllä puoltaa.

Rahat kansalle leipään ja eroon tulevissa vaaleissa

S-Market: Kiitos kakkukaffeista.

Ystävän uskollisuus