Vaalikynä | Hallitus ja kehysriihi

Kotimaa tarvitsee nyt lapsimyönteistä politiikkaa, työperäistä maahanmuuttoa sekä työhön kannustavaa sosiaalitukea, suomalaista paikallista sopimista sekä esteiden raivaamista uusille työpaikoille.

Huoltosuhteen kurominen lähtee EU:n elvytysrahojen käytöstä investointeihin, ei käyttökuluihin.

Pandemiaa hyvin hoitanut hallitus on nyt perimmäisten kysymysten äärellä. Hallituksen todellinen kyky tehdä tarvittavat ja välttämättömät päätökset punnitaan teoilla kehysriihessä.

Millään puolueella ei ole varaa käyttää kuntavaalia tekosyynä päätösten siirtämiseen ulkopuolisille työryhmille tai ammattiyhdistyksille. Mikään taho ei tee tarvittavia päätöksiä hallituksen puolesta. Hallituksen on ne nyt tehtävä.

Suomalaisten onneksi keskusta on riittävän rohkea toteuttaakseen ministeri Saarikon ja keskustan julkituomat asiat.

Pandemian jälkeiselle ja osin aikaiselle tiekartalle suomalaisen yhteiskunnan taloudelliselle ja sosiaaliselle elpymiselle luodaan tarvittavat voimavarat sekä keinot puoliväliriihessä.

Hallituksen suosion pysyminen korkealla tasolla on paljosta riippuvainen sen tekemistä päätöksistä. Uskon, että kansa kannustaa hallitusta tarttumaan rohkeasti välttämättömien muutosten aikaansaamiseksi.

Kaikki puolueet panostavat voimavaransa tulevaan kuntavaaliin. Hallituksen päätökset heijastuvat joko myönteisesti tai kielteisesti vaalien jälkeiseen tilanteeseen.

Matti Ahonen omaishoitaja, kuntavaaliehdokas (kesk.) Mäntsälä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut