Jukka Lyytisen kolumni: Että näin…

Kesäloman jälkeen alkaa työsähköpostiin jälleen tulla kiehtovia ehdotuksia. Tässä suoraan kopioituna yksi viesti, kirjoitusvirheineen kaikkineen.

Rakas ystävä.

Olen Vincent Brooks Brondesburysta, Luoteis-Lontoosta. Työskentelen UBS INVESTMENT Bank London -konttorissa.

Oman osastoni ryhmän toimeenpanokomitean jäsenenä ja riskien pääjohtajana (Suur-Lontoon aluetoimisto) löysin hylätyn 15 miljoonan punnan summan Ison-Britannian puntan yhdelle kuuluvalle tilille.

ulkomaisista asiakkaistamme myöhässä herra Steve Allen, joka valitettavasti menetti henkensä auto-onnettomuudessa, mukaan lukien vaimo ja ainoa tytär.

Valinta ottaa sinuun yhteyttä johtuu asuinpaikan maantieteellisestä luonteesta, etenkin tämän tapahtuman herkkyyden vuoksi.

Tarvitsen nyt vain rehellistä yhteistyötä ja luottamusta

Pankin virkamiehet ovat odottaneet, että joku sukulaisista tulee esittämään tätä vaatimusta, mutta kukaan ei ole tehnyt sitä. Olen henkilökohtaisesti epäonnistunut paikallistamaan sukulaisia.

Pyydän suostumustasi esitellä sinua seuraavana sukulaisina / saajaina tämän rahaston kuolleelle, jotta tämän tilin tuotot, joiden arvo on 15 miljoonaa puntaa, siirretään pankkiisi. tili seuraavana sukulaisena myöhäiselle herra Steve Allenille.

Se maksetaan tai jaetaan näissä prosentteissa, 60% minulle ja 40% sinulle.

Olen turvannut kaikki tarvittavat oikeudelliset asiakirjat, joita käytetään tämän vaatimuksen varmuuskopiointiin.

Ainoa mitä minun on tehtävä, on täyttää nimesi asiakirjoihin ja laillistaa se täällä tuomioistuimessa todistaaksesi sinut rahaston laillisena edunsaajana.

Tarvitsen nyt vain rehellistä yhteistyötä, luottamuksellisuutta ja luottamusta, jotta voimme nähdä tämän tapahtuman.

Takaan, että tämä toteutetaan laillisella järjestelyllä, joka suojaa sinua kaikilta lakien rikkomuksilta.

Haluan sinun ymmärtävän, että olen työskennellyt tässä pankissa 17 vuotta ja olen voinut suojata kaikki lailliset asiakirjat, jotta voit periä tämän rahaston

Parhain terveisin, Vincent Brooks

Pitäisikö tarttua tilaisuuteen?

Kirjoittaja on Rakennus tiedon tietopalvelujohtaja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu