Halleja nousee,

toimitus

Mäntsälään on tulossa paljon urheiluhalleja. Uimahalli, keilahalli sekä jäähallin laajennus.

Jäähallin rakennuslupa on myötätuulessa kunnan organisaatiossa.

Uuteen jäähallin osaan tulee areenan toinen kaukalo. Laajennus jopa enemmän kuin kaksinkertaistaa hallin käyttömahdollisuuksia, sillä toinen kaukalo antaa pelivaraa sekä harjoitusten järjestämiseen että tapahtumiin. Jäähallin palvelutaso sekä kokous- että viihdepaikkana moninkertaistuu.

Jäähallin rakennukseen tulee myös keilahalli. Keilahallia Mäntsälässä ei olekaan.

Kansanliikettä keilahallin puolesta ei ole näkynyt. Keilaaminen lienee kuitenkin sen verran kansan laji edelleen, että käyttäjiä alkaa löytyä. Etenkin jos uudessa hallissa ymmärretään järjestää myös hohtokeilailua.

Keilahallista tulee melko pieni, vain kuusiratainen. Eiköhän kuusirataisellakin harrastukseen alkuun pääse.

Lisäksi tulossa on uimahalli kaikkine herkkuineen. Lopullinen päätös uimahallista on vielä tekemättä. Viime aikoina on ollut hieman hiljaista uimahalli-liikkeen suunnalla.

Uimahallista voi kuitenkin hyvin todeta, että sen puolesta on Mäntsälässä kansanliike. Suurin käyttäjäkunta ilman pientäkään epäilystä on uimahallilla. Se on myös kallein rakentaa.

Jos keskustaan nousevat keilahalli, uusi jäähalli ja uimahalli, voidaan pysyä melko täysmittaisesta urheilupuistosta.

Yksi poikkeus kuitenkin on. Mäntsälässä ei ole sisähallia jalkapallon tarpeisiin. Lajiharrastusta Mäntsälässä on todella paljon.

Kunnassa on kaksi jalkapalloseuraa, jalkapalloon erikostunut FCKapina sekä niin ikään vahvaa jalkapallotyötä tekevä Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaosto.

Jos jalkapaloväki pystyisi kokoamaan voimansa yhteen, saataisiinko kuntaan myös jalkapallohalli? Kannattaisiko tätä edes yrittää?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu