Puheenaihe

Burger Kingilta uusi avaus – tuleeko tämä myös Suomeen? Asiakkaita olisi satoja tuhansia

Kuvituskuva.

Anton Soinne

Pikaruokaketju Burger King kosiskelee uutta asiakaskuntaa: koiria.

Pikaruokaketju ilmoitti lanseeraavansa tuotevalikoimaan uuden herkun, Dogpperin, kertoo UPI

Whopper on jo Burger Kingin faneille tuttu, mutta Dogpper on "ensimmäinen liekillä grillattu luu, jonka BK tarjoaa parhaalle ystävällesi", ketju kuvailee tiedotteessaan.

Burger Kingin mukaan uusi tuote auttaa asiakkaita nauttimaan kotiin noudetuista herkuista ilman, että lemmikki kerjää niistä veroja.

– Tämä koiraystävällinen vaihtoehto Whopperille on luunmuotoinen herkku, jossa on liekkikypsennetyn naudanlihan maku. 

Toistaiseksi tuote on tarjolla ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa DoorDash-palvelun kautta ruokaa kotiin tilaaville asiakkaille.

Jokainen Whopperin tilaaja saa halutessaan aterian oheen yhden Dogpperin maksutta. Sitä, laajeneeko Dogpperin myynti tulevaisuudessa, Burger King ei kommentoinut.

Ravintolaketju kuitenkin muistuttaa, että tuotetta ei ole tarkoitettu ihmisten ravinnoksi.

Suomessakin lanseerauksella voisi olla runsaasti potentiaalista asiakaskuntaa, sillä lemmikkokoiria on satoja tuhansia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

Tuo on ihan kiva "jippo". Se

Tuo on ihan kiva "jippo". Se ei ole kyllä mitään uutta Suomessa. Perinteisillä kunnon grilleillä annetaan lemmikille jo nyt oma osuutensa ilmaiseksi isännän tai emännän ostosten yhteydessä. Sitä suorastaan tarjotaan.

Ei helkatti! Jos tämä

Ei helkatti! Jos tämä koiralässytys nyt vaan entisestään paisuu, niin Burger King saa puolestani painua unholaan. Ei ole sinne mitään asiaa. Mihinköhän perustetaan se ravintola, johon lapset on tervetulleita, ne allergisetkin?

Ihmisille maksetaan aivan

Ihmisille maksetaan aivan liikaa rahaa, kun on varaa käydä kaikenlaisissa Burger Kingeissa tai Heseissa. Ennen vanhemmat osasivat valmistaa ruoka kotona, eikä tarvinnut lapsia raahata räkälöissä.

Jopa työttömät tai

Jopa työttömät tai sairaslomalla olevat vanhemmat voivat joskus viedä lapsensa "perheravintolaan", esim Burger Kingiin. Vaikka synttärin kunniaksi. Näissä ei tarjoilla alkoholia, joten ne eivät ole räkälöitä. Ja vanhemmat osaavat kyllä valmistaa ruokaa kotona, nykypäivänä vaan ihmiset (osa) on sosiaalisia, ja kykenevät syömään myös kodin seinien ulkopuolella. Kyse oli siitä, valitseeko tämä perheravintola koirat vai lapset asiakkaiksi.

Pistin koira baarin myymälän

Pistin koira baarin myymälän ovenpieleen useana kesänä. Ei siinä ollu kun puhdasta ja kylmää vettä. Ja kyltti kahdella kielellä. Kovin oli asiakkaan koirat ja matkalaiset mielissään. Kai siinä mitään pahaa ole jos piirakan myyjä kosii asiakasta koiran kautta? Antaa mennä.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat