Puheenaihe

Ex-uutisankkurin kirjoitus naisesta kassajonossa raivostuttaa – ”Varmaankin hän oli viettänyt pitkät tovit ihaillen pakaroitaan”

MTV:n uutisankkurin paikalta eläkkeelle jääneen toimittaja Pirkko Arstilan ET-lehdessä julkaistu kolumni on saanut sosiaalisen median kommentoimaan kirjoitusta kärkkäästi.

Arstila kirjoittaa kolumnissaan nuorten naisten pukeutumisesta muun muassa näin: "En ole aiemmin nähnyt pöksyjä, joiden takapuoli on niin tiukka, että anatomia paljastuu. Kummut, kumpareet ja salainen sola. Tytön ruumiinrakenne oli suomalais-ugrilainen eli lyhyet jalat, pullea takamus, runsas povi – muutaman vuoden kuluttua luvassa olisi paino-ongelmia. Hiukset pitkät ja latvoista hapsuuntuneet. Silmät kuin mascarakraatterit."

Arstila kirjoittaa ihmettelevänsä, miksi nuori nainen haluaa pukeutua niin rumasti, "kuin julistaisi koko maailmalle, että en välitä – ottakaa tai jättäkää".

"Vaikka varmaankin hän oli viettänyt pitkät tovit ihaillen käsipeilistä muhkeita pakaroitaan ja etupuolen polvipusseja, koska ne ovat nyt trendikkäitä", Arstila jatkaa.

Sosiaalisessa mediassa Arstilan kirjoitusta kummastelevia viestejä alkoi ilmestyä nopeasti. 

Kirjoituksessa Arstila antaa vielä "tytölle" paitsi hiustenleikkuu- myös pukeutumisvinkkejä: "Koska sääret ovat arvattavasti tukevat, helman pitäisi olla sopivan pitkä, mutta nilkat saisivat näkyä."

ET-lehden Facebook-sivulla lehden päätoimittaja Riitta Korhonen kommentoi Arstilan kolumnia mielipidekirjoitukseksi: "Lehti ei halua suitsia kolumnistinsa mielipiteitä. Maailmaan mahtuu monenlaisia ajatuksia."

Moni sivulla kommentoivista kuitenkin tuomitsee lehden valinnan julkaista kirjoitus. Osa kirjoittajista taas puolustaa Arstilaa.

 

Pitäisikö ET-lehden enää julkaista Arstilan kirjoituksia?

Kyllä
65% (481 ääntä)
Ei
35% (262 ääntä)
Ääniä yhteensä: 743

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (47)

Kommentit

Kaikki ei halua käydä

Kaikki ei halua käydä kauneusleikkauksessa kuten arstila. Ja aika turhaan lisäksi, ei se vanha nahka siitä nuorru vaikka kuinka kiristää.

Eikä näköään edes kuunnella

Eikä näköään edes kuunnella ilmaisia neuvoja.

Lehden päätoimittajalta myös

Lehden päätoimittajalta myös rimanalitus. Maailmaan toki mahtuu mielipiteitä, mutta on huonoa käytöstä ottaa yksi ihminen silmätikuksi ja ruotia olemusta tähän tapaan. Useinhan julkisuuden henkilöiden sanomia seurataan, mutta tämä juttu oli täysin mauton ja osoitti huonoa käytöstä. Miksi ihmeessä Arstila näin toimi?

Yhtä ihmistä silmätikuksi?

Yhtä ihmistä silmätikuksi? Oliko jutussa henkilön nimi tai valokuva? Jutussa puhuttiin henkilöstä joka ei osaa pukeutua ja hänelle annettiin ilmaisia pukeutumisvinkkejä. Ehkä koko henkilöä ei ollut edes olemassa ja se fiktiohenkilö artikkelia varteen? Jos minä sanon, että näin bussipysäkillä nuoren ja koko ajan sylkäisi penkille ja minua ällötti seisoa vieressä eikä nykynuorilla ole mitään käytöstapoja, niin olisiko tämäkin hyökkäys yksittäistä nuorta kohtaan? Järki käteen!

Mielestäni huono käytös, esim

Mielestäni huono käytös, esim. edellämainittu sylkeminen on eri asia kuin yhden henkilön ulkonäön ruma ruotiminen.

Sopimaton pukeutuminen on

Sopimaton pukeutuminen on myös huonoa käytöstä. Jos tulet bikineissä kirkkoon tai shortseissa ja lenkkareissa eduskuntataloon tai häihin, niin se ei ole muuta kuin sivistymättömyyttä ja huonoa käytöstä.

Uskomattoman tökeröä käytöstä

Uskomattoman tökeröä käytöstä vielä yrittää muodonmuutosta omassa mielessään täysin ventovieraiseen ihmiseen. Neuvoja Arstilan pikku päästä, hänen omasta mielestään fiksuja, tytön kun pitäisi viehättää silmää.

Ja jos nuori kiroilee

Ja jos nuori kiroilee julkisella paikalla ja kirjoitan lehteen, ettei nykynuorilla ole mitään käytöstapoja. Niin sanoisitko myös, että tämä on hyökkäys ventovierasta nuorta kohtaan. Eikä yhdenkään nuoren tehtävänä ole miellyttää korviani?

Mitä, työtön, itse pitäisit

Mitä, työtön, itse pitäisit siitä, jos ukonäkösi vähemmän hyvät puolet otettaisiin arviointiin ja kirjoitettaisiin huoristisesti jossakin arvostetussa lehdessä niinkuin ET-lehti on?? Tämä ihminen tunnistaa itsensä kyllä itsensä jutusta. Juttu on pilkkaa eikä hyväntahtoista neuvoa. ET-jutun päätoimittajakin pyytää nyt anteeksi. Täti ei ymmärtänyt ajoissa pysäyttää toisen ihmisen pilkkaavaa kirjoitusta.

Tarkoitan humoristisesti.

Tarkoitan humoristisesti.

Anteeksi mitä? Jos joku

Anteeksi mitä? Jos joku kirjoittaisi lehden palstalla, että näki työttömän kaupan jonossa, jolla oli likainen paita ja persvako näkyi, että ällötti seistä takana. Ja että kyllä työttömätkin voisivat paremmin pukeutua, sillä puhtaita ja ilmaisia vaatteita jaetaan monissa kierrätyskeskuksissa, esim Kontissa. Niin pitäisikö minun suuttua tästä? Enemmin hävettäisi ja yrittäisi ensi kerralla laittaa puhtaan paidan ja sellaiset housut, ettei persvako näkyy. Yrittäisi parantaa tapani.

Kyllä se ylipainoisten

Kyllä se ylipainoisten persvako nyt vaan on niin pahaa katseltavaa joskus kauppajonossa, etten toisaalta kirjoitusta ihmettele. Vähän voisi katsoa ennen ihmisten ilmoille tulemista. Sama juttu kesällä mökkiläisten saavuttua makkara/keskikalja täydennysmatkalle, TSIISUS!!

Jahas, sensuuri iski ja

Jahas, sensuuri iski ja kommenttini poistettiin. Eikä se ollut edes paha, mielipiteeni ei sopinut jonkun agendaan.

Olisi varmaan pitänyt olla

Olisi varmaan pitänyt olla paremmista piireistä ja oikeasta puolueesta, niin Pirkon kirjoitus olisi mennyt mustasta huumorista.

Huono käytös ei ole huumoria

Huono käytös ei ole huumoria koskaan.

Vihreiden ja suomen poliisin

Vihreiden ja suomen poliisin mielestä on.

ET-lehti on ihan oikeassa .

ET-lehti on ihan oikeassa . Arstila on hyvä toimittaja . Mielipiteen voi ja pitää saada eri tyyleistä ja tyypeistä kertoa kun kenenkään henkilöllisyys ei paljastu . Nyt taisi vain liian moni kireissä vaatteissa pullukkana talsiva vetää herneen nenäänsä . Arstila on ihan hyvä joskus jopa loistava toimittaja ja toivon jatkoa hänen jutuilleen . Jos nuori tai vanhempikin nainen haluaa pukeutua piukkiin vaatteisiin ja näyttää Michelin ukolta niin siitä vain . Vaan tuostako ei mielipidettään saa sanoa/kirjoittaa , eli ilmaista jotta se ei kaikkien silmää miellytä ? Kaikki ei osaa valita sopivia vaatteitaan , raha ei kyllä ole esteenä vaan tyylitaju , niin paljon edullista vaatetta myydään . Makuja on monenlaisia ja jotkut haluaa esitellä hmm. "sulojaan" ja toiset taas pukeutua peittävämmin . Jos vaatteet on liian ahtaan lihavan päällä , beba näyttää gorillan bebalta , jos tissit pursuu kaulaukon laajuudesta johtuen puoliksi ulkona niin ei se miellytä vaan ällöttää ja saa aikaan tietynlaisten ajatusten heräämisen . Jokainen saa toki esitellä vartaloaan vaikka minkälaisissa kaavuissa tai vaikka melkein ilman , mutta silloin on kestettävä mielipiteen , myös ne jotka eivät kiittele .

Soili Nurminen

Voi helvetti, kuinka tyhmä

Voi helvetti, kuinka tyhmä pikku bimbo tuo Iiris "Toukon pikku panopuu" Suomela onkaan. Ja tuo Melarannan Mela-Arto lienee hintti tai muuten vaan dorka. Minä kieltämättä kuvittelen, että vähintään joka toinen nainen voihkii päivittäin peilin edessä päivitellen, kuinka ihuna perse ja tissit hänellä onkaan ja kuinka miehet ja viidennen sukupuolen edustajat eivät ymmärrä arvostaa ja kunnioittaa hänen sivistyneisyyttään ja niincu ihmisenä.

Tyhmä, bimbo, hintti, dorkka.

Tyhmä, bimbo, hintti, dorkka.. Näitäkö ilmaisua käyttämällä yrität vakuuttaa olevasi parempi, fiksumpi ja suvaitsevampi ihminen?

Vanhempani opettivat minulle

Vanhempani opettivat minulle jo ennen kouluikää sen verran käytöstapoja, että ihmisten ulkonäköä ei arvostella julkisesti eikä ääneen. Itse saa omassatykönään olla vaikka mitä mieltä mutta sellaiset mölyt kannattaa pitää mahassaan. Ilmeisesti Arstilan vanhemmilla on ollut erilaiset käsitykset käytöstavoista.

Niin on minutkin kasvatettu .

Niin on minutkin kasvatettu . Vaan lienetkö nyt itse ymmärtänyt ohjeen ? Minä olen kyllä tajunnut opetuksen niin , etten itse ala julkisesti kohteen kuullen tai hänen selän takanakaan henkilön ulkonäköä arvostelemaan siten , että muut tajuavat kenestä on kyse . Arstilahan ei myöskään tähän syyllistynyt vaan juttu oli nimettömästä piukkapullukasta jota ei hänkään tuntenut emmekä tuosta jutusta nyt tiedä mekään kenestä oli kyse joten kaikki hyvin . Maailmassa on meneillään jos minkäkin laista ulkonäkö kilpailua , naisilla , miehillä nuorilla ja vanhoilla . Innolla noihin osallistutaan ja asetutaan arvioitaviksi ihan vapaaehtoisesti . Puhetta ja arvostelua riittää nimien kanssa ja paljon . Nykyään kaikki laittaa itsestäänkin selfieitä jos missä asussa nettiin ja jopa ilman asuja ja varmaan tietävät , että saattaa tulla mielipidettä . Nämä siis mielestäsi pitäneekö kieltää ? Jos sanon ystävälleni , että näin tänään aika turskin kamalaan karvatoogaan pukeutuneen äijän ja päivittelen hänen ulkonäköään ei kukaan tiedä kenestä puhun ja kohdekin saa olla aivan rauhassa ja tyytyväisenä olemukseensa eikö vain ?

Soili Nurminen

Jos ihminen laittaa itse

Jos ihminen laittaa itse itsestään ottamansa kuvan julkisuuteen, se on hieman eri asia kuin julkisuuden henkilö arvostelemassa ihmisiä joita näkee kassajonossa t.m.s. Vaikka emme tunnistakaan ihmistä Arstilan tarinasta, hän saattaa tunnistaa itsensä tuoksi pilkatuksi tai moni Arstilan kanssa samaan jonoon päätynyt tunnistaa olleensa Arstilan kanssa samassa jonossa ja jäädä epäilemään ketä Arstila tarkoitti. Miten tulisi suhtautua jatkossa hänen kanssaan samaan jonoon osuessaan? Samaten nimimerkin ja hänen kaverinsa yksityinen kahden kesken keskustelu jostakusta tunnistamattomasta on hieman hieman eri juttu kuin kirjoittaa lehdessä, vaikka ei varmaan ihan tarpeellista sekään. Ammattikirjoittaja, jollaisena Arstilaakin kai pidetään, osaisi myös yleistää näkemänsä, esimerkiksi kaupanjonosta yleiseksi paikaksi j.n.e. kirjoittaakseen tuollaisista yleisemmällä tasolla. Jos siis ammattitaitoa ja käytöstapoja löytyisi.

Minä viime viikolla kävin

Minä viime viikolla kävin työvoimatoimistossa, ja työkkärin täti ihmettele, että miksi en saa töitä ja miksi olen ollut työttömänä jo yli 5 vuotta. Alkoi jauhaa jostain työhaastatteluista, ensivaikutelma ja pukeutumisesta, jne.. Mihin minä sille vastasin, että kuka lehmä sä oot arvostelemaan pukeutumistani, jos mä en kelpaa töihin leijonapaidassa, parta ajamatta ja kaljalle tuoksuen, niin saavat pitää työnsä. Ei minun elämänitehtäväni ole miellyttää työnantajien silmää ja herkkää tuoksunenää. Sitten se alkoi jauhaa, että minun työhakemuksissani ja anisoluettelossani on joka toisessa lauseessa kirjoitusvirheitä. Niin kuin tehtäväni on miellyttää jonkun toimistorotan lukunautintoja. Jos EN KELPAA SELLAISENA KUIN OLEN, niin saavat pitää työnsä!

Ja sitten saan lukea lehdissä

Ja sitten saan lukea lehdissä, että työttömät ovat laiskoja ja eivät halua tehdä mitään saadakseen töitä. Nyt olen pahoittanut mieleni, sillä voi olla että jotkut tutut ja naapurit luulevat, että tässä tarkoitettiin minua. Sillä aika moni ihminen tietää, että olen työtön ja kun lehdissä kirjoitetaan laiskoista työttömistä, niin hyvinkin saattavat luulla, että lehdissä tarkoitettiin minua. Olen niin vihaanen!

Työkkärin täti ilmeisestikin

Työkkärin täti ilmeisestikin neuvoi nimimerkki työtöntä kahden kesken ilman, että juttu levisi niiden seinien ulkopuolelle muuten kuin työttömän itsensä levittämäånä. SeKIN poikkeaa Arstilan jutusta. Toisaalta on tietysti mahdollista, että neuvot olisi voitu antaa paremmin muotoiltuna jotta ne ja nimimerkin työhalut olisivat kohdanneet. Olen kuitenkin nimimerkin kanssa samaa mieltä työttömien työhalujen haukkumisesta. Se on yhtä tökeröä ja ala-arvoista kuin Arstilankin käytös jos ja kun se tehdään julkisesti.

Tämä kohde tunnistaa itsensä

Tämä kohde tunnistaa itsensä ja tuli nyt julkisuuteen ilman omaa tahtoaan.

Nykyään voidaan pitää jopa

Nykyään voidaan pitää jopa rohkeutena sitä, että sanoo ääneen kaiken. Mielipiteitten vapaa ilmaisu pitäisi olla hyvien käytöstapojen puitteissa. Törkeä yhden ihmisen ulkonäön arviointi ei ole sitä.

Todella järkyttävää, että

Todella järkyttävää, että joku voi kommentoida noin. Itsekin näen paljon sellaista, mistä en itse pidä, en pukisi päälleni, mutta se kuuluu katukuvaan. En myöskään lähtisi kiristämään kasvojani ja esiintymään tietoguruna tietyissä asioissa ja olevani "fiksu". Älytön rimanalitus häneltä, jonka nimeä en viitsi edes mainita.

Ehkä pitäisi? Ehkä pitäisi

Ehkä pitäisi? Ehkä pitäisi puhua ja puuttua, eikä kävellä kuin ei näkisi ja ajatella ettei asia kuulu minulle? Ehkä siksi, koska kukaan ei sano mitään eikä välitä, ala-ikäiset tytöt kulkevat puolialasti, talvisin pakkasillakin nuoret kulkevat tennareissa ja ilman sukkia, koska se on muka muotia, tai jopa ala-asteikäiset käyttävät alkoholia ja huumeita, jne.. Eikä kukaan sano mitään, koska se ei kuulu minulle mitä muut tekevät? Tällaisessako yhteiskunnassa haluat elää, missä on vain välinpitämättömiä ihmisiä?

No eihän Maikkarin ex

No eihän Maikkarin ex-uutisankkurilta mitään älykästä edes voi odottaa. Mutta kyllä pahasti on keltainen neste noussut päähän kun kuvittelee olevansa jotain...

Enemmin se koira älähtää

Enemmin se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, kukaan ei voi suuttua ilmaisista pukeutumisvinkeistä. Itse ainakin olisin kiitollinen, ilmaisista neuvoista, ettei nämä housut sovi minulle tai tällaisessa takissa olisin komeampi.

Olin juuri kirjoittamassa

Olin juuri kirjoittamassa samanlaisen viestin. Kirjoittaja sai herätettyä keskustelun, johon reagoi ensimmäisenä ne jotka samaistuvat kuvaukseen.

Minä en samaistu kuvaukseen.

Minä en samaistu kuvaukseen. Pidän Arstilan käytöstä silti törkeänä.

Kyllä on lapsellista porukkaa

Kyllä on lapsellista porukkaa nämä Arstilan arvostelijat! Näitä kumiverkkareihin pukeutuneita pissiksiä näkee joka päivä niin kaduilla kuin alepassakin ja täytyy sanoa, että MITÄÄN tajua ei näillä ole kauneudesta tai muustakaan pukeutumisen suhteen! Lisäksi kesällä ollaan alasti kaduilla ja sitten ihmetellään kun me too-huutoja kuuluu turuilla ja toreilla! Melkoista trash-käytöstä näiltä nykynuorilta, jotka ei tosiasiassa ymmärrä mistään mitään! Sama ARVOSTELU kohdistuu myös näihin huppupää-lökäpöksy-poikiin...miehistykää! ME TOO!

Yleisellä tasolla voi toki

Yleisellä tasolla voi toki kertoa mielipiteensä pukeutumisesta, mutta tässä tapauksessa Arstila on ottanut kohteeksi yhden ihmisen, joka tunnistaa itsensä. Pui yksityiskohtaisesti hänen olemustaan, arvioi jopa säärien tukevuuden niitä näkemättä. Arstila kertoo, että ylipainoa muutaman vuoden päästä. Täysin mauton juttu. Ajatelkaa tätä tämän ko. henkilön kannalta. Ihminen päässyt julkisuuteen ilman omaa haluaan ja negatiivisessa mielessä. Mikä lienee hänen tilanteensa? Onko Arstilan ´neuvot` auttaneet jotenkin. Mikä lienee Arstilan syy tähän julkaisuun, jota Et-lehden päätoimittaja vielä eilen puolusti. Tänään sitten jo pyysi anteeksi tai oliko eilen illalla.

Tuo sentään meni johonkin

Tuo sentään meni johonkin ikäihmisten lehteen. Seitsenvuotias olisi kaivanut ylikalliin I-Phonen esiin, kuvannut ja striimannut nettiin samoin tein.

Voihan vihannes sentään .

Voihan vihannes sentään . Siis monet kymmenet Arstilan jutusta varmaan tunnisti sitten itsensä ja sitä itkun tyrskinää , loukkaantumisen valitusta ja Arstilan haukkumista vaikka riittäisi vain todeta tosiasiat katsomalla peiliin . Odotan vain kaivaako joku toimittaja tuon ihmisen esiin ja manipuloi hänet avautumaan muka kaikkien kaltaistensa auttamismielessä (niinhän ne aina sanoo) kertoen miten kamalaa oli lukea Arstilan juttu ja nyt ei elämä ihan varmaan suju kymmeniin vuosiin Lehdet rahastaa kaikella tuolla kuten varmaan tiedätte eikä toimittajien moraali estä tuollaista tekemästä jos tilaisuus avautuu . Kyllä nyt riittää psykiatreilla vuosikausiksi terapoitavia , se on ihan varmaa . Odotan vain että ao. ulkonäkö tyypit lähtee osoittamaan mieltä kantaen banderolleja joissa teksti " Antakaa mun vakoni näkyä ! Te tekopyhät fariseuksen ! Nyt kun 6.12.2017 telkkari tarjoilee itsenäisyysvastaanottoa ja ruudussa edessänne vaeltaa naisia , miehiä , julkkiksia ja taviksia , te ette varmaan sano , ettekä edes ajatelle mitään heidän ulkonaisesta habituksestaan . Ette myöskään osta , ettekä lue tilaisuudesta jälkeenpäin kirjoitettuja kymmenien kuvien kanssa esitettävin juttuja vaatteista , meikeistä , koruista kuka tehnyt , oliko kaunis vai "erikoinen" ? Niissä jutuissa on tähän saakka aina menty henkilökohtaisuksiin aina ja kaikki tunnistaa kenestä on puhe . Ihan samaa missi ja muissa kauneuskilpailuissa .Kaikki asettuvat framille ja heistä esitetään mielipiteitä joka suuntaan . Kun se vaan näyttää vain olevan niin , että jos juttu ei kohdetta imartele tai on arvosteleva ja parannus ohjeita leikkimielellä ilmaiseksi antava niin jo koira älähtää kun kalikka kalahti ja hampaat otetaan välittömästi esiin .

Soili Nurminen

Voi hyvin kuvitella, että

Voi hyvin kuvitella, että Arstila sattui osumaan aiheeseen joka herättää rajua suuttumusta. Olen kuitenkin Arstilan kanssa ihan samaa mieltä. Muutamia vuosia sitten joku "humoristi" esitti julkisuudessa, että Suomen tehokkain puolustuspelote on suomalainen " muodikkaasti " pukeutunut ja meikannut nuoriso - niitä kun laittaa rajalle riviin, niin vihollinen lähtee kiiruusti käpälämäkeen". Lisäisin tähän vain, että yhtä suuri pelote alkavat olla jo vanhuksetkin. Ihme kyllä, mitä muodottomampi paksukainen sitä niukemmat kuteet - näyttää olevan muodissa ikäleideilläkin. Ennenvan- haan yritettiin peitellä ulkonäön heikkouksia, nykyisin niitä näytetään korostavan.

Sitä minä vaan , että

Sitä minä vaan , että mahtoiko jutun tyttöä edes olla olemassa ? Vai oliko Arstilan mielikuvituksen luomaa ja kirjoituksen tyttö kaikkien kyseisen kaltaisesti pukeutuvien "summa" joihin me melkein kaikki olemme siellä täällä itsekin törmänneet ?

Soili Nurminen

Arstila on jo vaan liian

Arstila on jo vaan liian vanha ehkä jo dementiaakin havaittavissa.Jätetään hänen höpötyksensä omaan arvoonsa.

En kuulu Arstilan ihailioini

En kuulu Arstilan ihailioini enkä pidä hänen snoppailevasta tavasta esiintyä. Koskaan. Ihmettelen kyllä nuorten naisten pukeutumista jossa korostetaan lihavuutta, huolimatonta tyyliä ja sitten kuljetaan olkapää paljaana paidanretkussa jotta linnan sininen karmea tatuointi räpellys paistaa. Ihan kun sanottas että peli on menetetty. Onko se kapinaa jotakin ihanteita vastaan en tiiä, mutta ei tule heti mieleen katsoa toista kertaa. Itseäni olen markkinoinut ikäni "Rumat on muotia ja sillä kuinka kauniilta näytätkään tämän näkösen rinnalla" Olen useasti onnistunut. Tehkää mitä haluatte ja arstila ei tuosta nuorene itte.

Kuka ottaa seuraavaksi esiin

Kuka ottaa seuraavaksi esiin vanhan kunnon Lenita Airiston urheilusukkateeman suorien housujen kanssa miehillä?

Kyllähän varmaan ihmisten

Kyllähän varmaan ihmisten pukeutumista saa arvostella ja arvioida yleensä. Tiukat housut ylipainoisella ja tissien pullahtelu puserosta on tätä päivää, muttei kyllä kaunista. Monta muutakin maailman menoa arvioidaan. Arstila oli kassajonossa ja otti yhden samassa jonossa olleen arvostelunsa kohteeksi. Nuori nainen Arstilan mukaan, tuntee takuulla itsensä kuvauksesta. Tuskin samassa kassajonossa on ollut useita, joihin kuvaus sopii noin tarkasti. Nuori nainen, joka herkkä kaikesta ulkonäköönsä liittyvästä. Tässä nyt ei mielestäni olekaan kysymys tytön olemuksesta vaan Arstila täysin törkeästä käytöksestä. Niinkuin joku aikaisemmin mainitsi, ennen ei ollut tapana ruotia toisen ulkonäköä niinkuin nyt. Ja kun siihen syyllistyy joku julkkis, tapa tulee vielä hyväksyttävämmäksi kuin ehkä muuten. Minäkin kyllä rupesin ajatteleen, onkohan tämä juttu keksitty. Onko Arstila painumassa unholaan? Mistä voi tietää toisen tilanteen? Elämässä voi olla vaikka mitä meneillään, mutta ruokakaupassa pitää käydä? Tämä oli täysin tökerö juttu mielestäni. Lehden päätoimittaja sanoi sitä ensin sananvapaudeksi. Näkemiin ET-lehti, ei kiinnosta. Jos ikä oikeuttaa törkeään käytökseen.

Arstilalle täysi tuki .

Arstilalle täysi tuki . Ikävä vain jos joku nyt pillastui kun asiat sanottiin ääneen . Vaatetus julkisella paikalla kertoo arvostelukyvystä ja tilanne tajusta. Varsinkin työhaastattelussa saattaa paikka jäädä saamatta jos vaatteet on mitä on ja varsinkin jos niiden kantaja muistuttaa aikuisviihde työntekijää vaatetuksen osalta . Uskon myös siihen, että nykyään joukossamme liikkuu todella ihmisiä jotka on "tiloissaan" , aineissa ja jos vaikka mitä ja heidän arvostelukyky esim. vaikka siihen miten pukeutua ulos mennessä tai vaatetuksen suhteen ylipäätään on kadonnut aikaa sitten . Silti juttu oli ihan OK, ja jos joku vaikka olisi peiliin katsottuaan ottanut "vinkistä vaarin"? Koska epäilen ettei nuoremmat ainakaan tajua mitä tuokin tarkoittaa avaan sen :eli ottanut opikseen ja pukeutunut hillitymmin jatkossa .

Soili Nurminen

Eipä sitä kamelin kaviota

Eipä sitä kamelin kaviota mielestäni pidä esitellä julkisesti. Toivoisin myös peruutuspeiliin katsomista ennen kotioven sulkemista niissä ihon myötäisissä pöksyissä. Niiden eteen ei valitettavan moni tee muuta kuin tilauksen nettikaupasta. Liikuntaa kun ei saa ostoskoriin. Kankku on kun kinkku ennen paistoa siinä verkkopussissa. Ei vetoa miehiin..... Eikä tämä ole haukkumista, vain toteamus.

Komppaan calwx9 ja työtön.

Komppaan calwx9 ja työtön. Tack. Tosin työttömän on hieman ponnisteltava ulkoisen hab. suhteen jos aikoo ihmisten parissa tehtäviä töitä saada, näin se vaan on. En sanonut tätä pahalla.

Loppujen lopuksi paljon

Loppujen lopuksi paljon parjattu ikäpakinoitsija Arstila saattoi tehdä tytölle kullanarvoisen palveluksen. Se voipi olla avain parempaan tulevaisuuteen, kun opettelee vähän tyylikkäämmin pukeutumaan. Jos nimittäin sattuu yhtään arvostamaan korkeampia sfäärejä kuin niitä yleisen viihdetyöläisen kuvioita.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat