LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Mäntsälän papparaiset Kapinatorilla

Sulevi: ”Mitä tykkäät noista lintumaalauksista S-marketin seinällä?”

Kauko: ”Ihan hienot. Kuulemma kunta maksoi niistä kymppitonnin. Kunta satsasi kulttuuriin, voitko kuvitella!”

Sulevi: ”Tiedätkö, minua vieläkin harmittaa kevään eduskuntavaalit. Keskustalaisena minua suututtaa, että ihmiset eivät ymmärtäneet Sipilän hallituksen hyvyyttä. Keskustan vaalitappio on median syytä.”

Kauko: ”Ai niinkö siinä kävi?”

Sulevi: ”Juu. Tappion suurin syy oli median muokkaama kuva Sipilästä, hallituksen toimenpiteiden ja saavutusten vähättely ja faktojen tahallinen vääristäminen. Kuva, joka luotiin, sumensi hallituksen ja aikaansaannoksia. Media toisti ilmiötä systemaattisesti.”

Kauko: ”Ööö….?”

Sulevi: ”Kyllä! Vääristelty todellisuus upposi osaan äänestäjistä kuin tilauksena. Media tarttui hanakasti ´hienostorouva Bernerin´ ja ´ökyrikkaan Sipilän´ toimiin. Silleen saatiin aikaan keskustakielteinen ilmapiiri.”

Kauko: ”Enpä tiedä. Ainahan valtaapitävien toimia kritisoidaan. Näin on käynyt Rinteenkin hallituksen kanssa. Näin on käynyt joka ikisen hallituksen kanssa.”

Sulevi: ”Höpö höpö! Media löi Sipilän hallitusta ihan syyttä suotta. Sipilä oli yksi parhaista pääministereistä koskaan”.

Kauko: ”Ehkä, mutta äänestäjät vain päättivät nyt näin.”

Sulevi: ”Kansa äänesti väärin. Sitä paitsi keskustan äänimäärä laski 7 prosenttiyksikköä edellisistä vaaleista. Eli 93 prosenttia tuki harjoitettua politiikkaa ja Suomen kuntoon saattamista.”

Kauko: ”Mielenkiintoinen tulkinta. Siis millä matematiikalla päädyit tuohon lukuun 93?”

Sulevi: ”Tälle Kapinatorille tulee vissiin muutakin kuin linnut tuonne seinälle. Joku tapahtumatori tai vastaava.”

Kauko: ”Niin kai. Täytyy lukea lehdistä. Tai käynhän minä täällä muutenkin joka päivä. Näkee sitten ihan omin silmin mitä tapahtuu.”

Sulevi: ”Minäkin käyn täällä melkein joka päivä. Ellen sitten ole netissä koko päivää kirjoittamassa keskustelupalstoilla. Katsos, kun muita ihmisiä täytyy opastaa.”

Kauko: ”Et muuten vastannut kysymykseeni.”

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet