Hirvihaara Golf Mäntsälä

Muutoksia kentällä

Alpo Manninen

Muutoksia Hirvihaaran kentällä

Nyt on hyvää aikaa katsella, mitä kenttä tulee tarjoamaan tulevana pelikautena. 

Ykkönen: Entisen viheriön rinnalle rakennetaan uusi viheriö, mutta pelaamme entiselle niin kauan, kun uusi valmistuu. Jo ykkösen tiiauspaikalta pelaaja huomaa, että seitsemäntoista avauskukkula on parturoitu suurelta osin paljaaksi. Myös seitsemäntoista avauspaikan ja kahdeksantoista avauspaikan väliltä on puita poistettu. Kannattaa huutaa kurkku suorana, jos jostakin syystä seitsemäntoista avaus lähtee vasemmalle. Näin, kun vaimo sai joku vuosi sitten pallon rintaan, vaikka silloin oli puita enemmän suojana.

Kakkonen: Muuttuu PAR 5 -väyläksi. Uudella väylällä hyödynnetään entisen nelosen avauspaikkoj. Kahdella päälle yrittävien kannattaa huomioida kolmosen viheriöllä puttaavat. Väylän alkua tuodaan avauspaikkojen suuntaan.

Nelonen: Muuttuu pitkähköksi PAR 3 -väyläksi. Avauspaikat rakennetaan vesiesteen vierelle ja taakse. Varmaankin alkukesän avaukset lyödään kentälle tehdyistä avauspaikoista.

Viitonen: Kulmasta on poistettu runsaasti puita. Nyt varmaankin useammat yrittävät päästä väylälle kulman yli, kun muun muuassa korkeat kuuset ovat pois. Pitkälyöntiset ehkä yrittävät vetää suoraan viheriölle. Väylän pelaaminen helpottuu meloisesti.

Ysi: Viheriön oikeasta reunasta on poistettu kasvustoa. Pallot löytyvät varmaankin nyt paremmin ja peli sujuu sutjakkaammin.

Neljätoista: Mäeltä väylän oikeasta reunasta on parturoitu paljon puita. Jo kohtalaisella avauksella on mahdollista päästä pienten katajien yli viheriölle. Pelaaminen helpottunee.

Itse en tykkää tuosta neljäntoista muutoksesta, mutta kenttähän on pelattava sellaisena kuin se on. Kesä tulee näyttämään, miten uudistukset otetaan pelaajien keskuudessa. Toivottavasti ovat hintansa väärti ja pelaajat nauttivat.

Mielipiteet ovat kirjoittajan mielipiteitä!

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet