Hirvihaara Golf Mäntsälä

Golfia Hirvihaarassa

Golffareille talvimietintää

Golf on laji, jossa pelaajat itse kustantavat pelipaikkansa. Siis pelaajat ovat ostaneet osakkeita ja mahdollistaneet kentän rakentamisen ja vastikkeillaan he osallistuvat merkittävästi myös kentän vuotuisiin kustannuksiin.

Peliä on perinteisesti pelattu joko green feellä tai osakkeella tai vuokrapelioikeudella.

  • Viime kaudella toimme green fee- ja osake- tai vuokrapelioikeuspelaamisen väliin aktiivijäsenyyden. Vastaanotto oli hyvä, sillä 15 % jäsenistöstä liittyi aktiivimalliin.

Kauden päätyttyä teimme kyselyn aktiivijäsenistön keskuudessa ja tuloksena oli, että halutaan enemmän etuja, vaikka se sitten maksaisi enemmän. Tulevaksi pelikaudeksi tuomme aktiivi pro -mallin, jossa on muun muassa lisätty vapaita pelikierroksia, toimitusjohtaja Ismo Piira kertoo.

 

Aktiivimallissa oli jo viime kaudella vapaiden kierrosten lisäksi harjoitusalueella vapaat rangepallot, lisäkierrokset kentällä puoleen hintaan ja edullinen hinta aktiivijäsenen vieraalle. Nyt pro -mallissa kierrosten määrää on nostettu ja lisätty mahdollisuus ohjattuun harjoitteluun.

 

Junioreihin satsataan entistä enemmän. Osakas saa lapsensa pelaamaan kentällä ilmaiseksi, pienellä vuosimaksulla juniori saa 2 - 3 kertaa viikossa ympäri vuoden ryhmissä valmentajan ohjausta. Uudet juniorit pääsevät pelaamaan kentälle heti, kun vain haluavat, alussa tietenkin ohjattuina.

  • Golf on varmasti yksi halvimmista urheilumuodoista junioreille, Piira vakuuttaa.

 

Tulevalla kaudella osakkaamme tai pelioikeuden lunastaneet pääsevät pelaamaan kuukaudeksi vapaasti jollekin toiselle kentälle. Mukana ovat Hyvinkään Golf, Nurmijärven Golf, Lahden Golf ja Tawast Golf. Syyskuulle on tulossa vielä yksi kenttä lisää. Mikä tuo viides kenttä on tai milloin millekin kentälle pääsee pelaamaan, ilmoitetaan myöhemmin.

  • Yhteistyön tarkoituksena on saada kaikki pelioikeutemme aktiiviseen käyttöön, Piira paljastaa.

 

Osakkaille tarjotaan perinteiseen tapaan ostettavaksi Kultakortti, joka takaa seitsemän kierrosta 24:lle kentälle.

 

  • Tulevalla kaudella kenttää ja sen pelattavuutta parannetaan. Rakennetaan jopa yksi uusi viheriö, mutta kaikki rakentaminen tapahtuu niin, että pelaaminen ei kärsi. Tämä on tietenkin tärkeää jäsenille, mutta myös kentällä järjestettäville tapahtumille ja kilpailuille. Saamme nyt ensi kerran elokuun lopulla senioreiden reikäpelin SM-kisat kentällemme. Silloinkin jäsenille on tarjolla etuysi, kun kilpailut pelataan yhdeksän reikäisinä kierroksina takaysillä. Silloin voi myös samalla seurata korkeatasoisia kilpailuja, Piira kertoo.

 

Nyt on siis hyvä aika miettiä tulevan kauden pelaamista tai jopa uuden ja hienon harrastuksen aloittamista.

Lisätietoja www.hirvihaarangolf.fi.

Hirvihaaran Golf Oy:n hallitus tuo kevään yhtiökokoukseen sääntömuutoksen, jolla tietyillä perusteilla osakkeen omistaja voisi luovuttaa osakkeensa takaisin. Sehän antaa mahdollisuuden myös uusille osakekaupoille, jos esitys hyväksytään. Osakepelaaminen on kuitenkin kaikkein edullista pelaamista, kun pelataan kerran – pari viikossa. Kannattaa seurata, millaisia päätöksiä kokouksessa tehdään.

 

Alpo

 

 

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet