Hirvihaara Golf Mäntsälä

Itä-Uusimaa mestaruus 2018

Kuvat Alpo Manninen

Itä-Uudenmaan kentänhoitajat kilpailivat mestaruuksista Hirvihaaran kentällä ensimmäistä kertaa noin kymmenvuotisen historian aikana.

- Hirvihaara ei kuulu oikein Itä-Uudenmaahan eikä Hyvinkäällekään päin, olemme tässä tavallaan väliinpuoajia, mutta olemme päässeet kuitenkin mukaan tähän kisaan, kertoi kisan järjestäjä Hirvihaaran kenttämestari Satu Viitala.

Teemu Vaalio pelasi Satu Viitalan kanssa:

- Kenttä on ollut hyvässä kunnossa. Kolme kertaa olen täällä pelannut aiemmin. Olen ollut vasta kolme kuukautta töissä kentänhoitokoneita toimittavassa yrityksessä, joten en ollut viime vuonna HirviGolfin voittaneessa joukkueessa. Nyt on ollut hyvää seuraa ja nätti kenttä ja peli lähti hyvin käyntiin, mutta sitten tuli yksi viiva ja pakka hajosi.

Tiia Koivisto oli kiireistään huolimatta ehtinyt kisaan mukaan haastamaan kilpailijoita väylällä 17 lähimmäs lippua-merkeissä.

Kilpailun tulokset ovat netissä www.hirvihaarangolf.fi/kilpailut. Voittaja pelasi mahtavat 45 pistettä, vaikka kenttä ei hänelle varmaankaan ollut kovinkaan tuttu. Lyönti oli niin sanotusti tikissä.

 

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet